AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja novinara", voditelj Darko Tanasijević je naredno pitanje postavio Filipu Caru i Dalili Dragojević:

Da li su vam i u kojoj meri oni klipovi pomogli da shvatite na koji način ste funkcionisali i kakav vaš odnos može da bude? - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Pomogli su mi, van Zadruge i svih dešavanja nekako pomognem u mislila i mislim da imamo šansu da nam odnos tako izgleda bez svađe samo treba da izbegnemo velike stvari i svađe. Bio sam pun negativne energije - rekao je Car.
Ja sam svesna, bilo mi je žao što smo to porušili, ali eto ume on mene i da nasmeje i sve...Onda kada sam rekla da raskidamo, tako sam uradila to, kao i to da se pomirimo Radim ono što osećam. Mislim da mi ne možemo da funkcionišemo bez svađe. Sitnice me iznerviraju. Danas me je učio i da slažem majice - sliku na sliku. Danas smo popili cedevitu prvi put zajedno... Ja sam rekla da kada je neko prema meni dobra, ja budem dobra, i obrnuto. Potrudiću se, imam ja i dalje neki strah koji je on meni usadio, tog straha se plašim ali sve kako sudbina odluči, od sudbine se ne može pobeći... Sve u životu se može ispraviti - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imao problem što sam izgubio veru u nju kao dobru osobu, a od krucijalne važnosti je da ja osetim da je ona dobra osoba. Ona to ima u sebi negde... Ona je neko moj, obeležila mi je ovu "Zadrugu 5". Toliko veliko sra*e smo napravili da treba da damo šansu jedno drugom, tako da eto. Kada sam video danas onaj klip i video da se smejem shvatio sam da sam se izgubio i više nemam taj smeh, uz nju ja osetim da imam to u sebi. Slična je meni, ima dosta dobrih osobina... Mene iznervira nekada kada vidimo da nemamo hranu, ona ne jede baš sve, a ja kada vidim da je ona gladna ja bih svašta uradio. Ja sam spreman na sve kada sam u vezi. Ali onda mi nemoj raditi neke stvari - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.