AKTUELNO

Brutalno iskren!

U toku je emisija Pitanja gledalaca, Marko Osmakčić je sledeći zadrugar koji je odgovorio na pitanje gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si bio iskren sinoć, kada si rekao za Sandru da bi ti bila idealan partner u životu i da bi joj napravio dete? - glasilo je pitanje.
Istina je... Zola me je pitao da hipotetički moram da izaberem nekoga iz kuće, sa kim bi imao budućnost... Koja bi te žena izvukla na pravi put... Rekao sam Sandra Rešić i iza toga stojim, ako neko smatra da grešim neka kaže... Mislim da ona nije ovde ista ovde kakva je napolju. Uvek sam govorio, mene najviše pali inteligencija, ona je zrela i pametna - naveo je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitao sam jedan komentar 'sve je ovo Zola smislio, da te oženi za Sandru, pa da vam bude kum i da ode u Švicu kod vas' - smejao se voditelj.
Zanimljivo, dobro on voli da priča tako hipotetički, meni to i prija. Ja sam iskren u svemu što pričam. Rekao sam čeka me Marbelja sa Zolom, nisam obećavao petoro dece - dodao je Marko.
Tako si lepo pričao i htela sam da dam lepi komentar, a sad mi dođe da mu je*em mamu u pi*ku - dobacila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričali smo sinoć o mnogo devojaka, pa smo se dotakli i nje. Spomenuo je kako je pametna i kako bi racionalna bila u mnogim životnim situacijama. Smatram da bi to sa njom bio stvarno mirniji i zreliji odnos... Smatram da bi možda sebe pokazao na drugačiji način, jer kada se podsetimo njegovih loših postupaka, mnogi se vezuju za nju... Ja samo pričam kao neko ko je doživeo totalni debakl, bolje vidim neke stvati zato to i govorim - govorio je Zola.
Ona bi mnogo bolje vodila finansije, ja bih njoj dao kreditnu karticu. Da idem na suđenje ja ne bih išao kod advokata nego bih se sa njom savetovao... Kada je neko pametniji od mene, ja nemam problem da kažem to. Od nje bih mnogo toga mogao da naučim. Ja uvek kažem kako jeste - rekao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.