AKTUELNO

Ne može da ga podnese.

U toku je "Izbacivanje", a voditelj i novinar Darko Tanasijević nalazi se u Šiša baru i njegov naredni sagovornik, posle Nenada Aleksića Ša, bio je Marko Osmakčić.

Zadnjih par dana mi je lagano i lepo, uživam - rekao je Marko.
Na koji način ste ti i Viki uspeli da prebrodite te situacije i da budete mirni - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo svakakvih situacija. Il' nam je bilo malo mirnije ili svađe, bilo je tu svega i svačega. Ona se da biti izmanipulisana od strane drugih ljudi, pa sam malo tolerantniji i znam to iskulirati. Na kraju krajeva, vreme pokaže svoje - rekao je Marko.
Često ti se na teret stavlja to da si sa njom zbog intimnih odnosa. Na koji način planiraš da joj pokažeš da to, možda, nije tako - pitao je Darko.
Razumem ih što gledaju, jer mi stalno to radimo ili jedemo. Mi smo ušli iz te neke kombinacije, pa se to pretvorilo u tu neku ljubav. Šta da kažem... - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li onda u svađama devojci kojoj voliš, izgovaraš da devojka poput nje nosi tvoje dete i da je poražavajuće - pitao je Darko.
Jeste Darko. Znam da na kraju krajeva, njen profil nije dobar ni po nju ni po mene, a na kraju krajeva ni za to dete. Ona je loša legalna droga. Dopustim da ona nekako deluje na mene, a to nije dobro. Navika je jača od ljubavi, ali eto dopustiš to sebi. Nekako sam to znao, ali ne mogu da se izborim sa celom situacijom - rekao je Osmakčić.
Viki je uradila test za trudnoću, negativan je, pa si mi ti rekao da i dalje imaš crv sumnje. Da li ti to stvara pritisak - pitao je Darko.
Promenilo se to mišljenje, dobila je, pa je jasno da nije. Lakše je bilo i meni i njoj, tako da mislim da je tako bolje - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' otvaraš Onli fens - pitao je Darko.
Neću ja. Ja sam sebi dopustio mnogo stvari koje napolju sebi ne dozvoljavam. Znam da mi mnogi neće verovati. Na meni je da to promenim - rekao je Marko.
Koja je suština problema koja vlada između tebe i Mensura - pitao je Darko.
Što se njega tiče, ja generalno ne volim ljude koji imaju svoje komplekse. Sve je to meni u redu, dok ti druge ne uvlačiš u taj problem. Stalno nešto dobacuje, narav mu je takva, ne volim to. On je uvak jadan, svi idu na njega. Ta njegova narav mi je ljigava. Za sebe smatram da nikoga prvog ne diram - rekao je Marko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga