AKTUELNO

Sukobima nikad kraja!

U toku je emisija Pitanja novinara, naredno pitanje bilo je postavljeno za Taru Simov i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Vređa te to što je rekla da je monotono, a kako komentarišeš to kada kaže da si ti uz nju bio finansijki, a Stefan za sve ostalo - pitala je novinarka.
Mi smo isključivo prijatelji, on je uvek bio tu za mene, nikada nisam spomenla da je bio uz mene emotivno, sek*ualno. Ne volim da se on spominje, ja mogu, ali drugi ne - ubacila se Tara.
Sama ga spominješ... Garantujem i tvrdim da sam ja mnogo više od njega bio tu za nju - pokušao je da odgovori reper.
Njega boli što ga ne uzdižem više od Nenada - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Od svih njenih prijatelja, momaka i ostalih ljudi u njenom životu, ja sam najviše bio uz nju. Ovo ne znači da je mene neko terao puškom da to sve radim. Bole me njene izjave - rekao je reper.
Ja sam njemu zahvalna, ali najveću osećam prema Stefanu, žao mi je, osudite me, ali to je tako - prekinula je Tara.
Glupo je da uradim nešto a zasluge uzmne 'Žika'. On je bio tokom njenog života, ali u poslednje vreme sam ja bio tu. Da budem iskren, samo sam ja bio tu - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka svako od nas govori o sebi, nije ovo neka rijaliti fraza, već iskreno to kažem - naveo je Ša.
Kakav je ona čovek kada posle svega što si uradio za nju, ona više ceni nekog drugog? - pitala je novinarka.
Ako si prema nekome loš... Nemam adekvatnu reč za ovo... - šokirao se Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da se foliram da bi se nekome svidelo. Stvarno ne mogu da slušam kako sam odvratna i jadna a on za žaljenje - prekidala je Simova.
Ja sam lik koji prvi ne podnosi samosažaljenje, nisam neko ko voli da kuka. Ne prekidaj me molim te, kako bih mogao da kažem... Imao sam babu u porodici koja je stalno kukala i to mi je ostavilo traume. Lepo mi je kada legne pored nje, kada se budim pored nje, ali me boli kada ovo priča. Ali to sam ja i uvek ću raditi ono što želim. Ja to želim, ja sam u tom odnosu, a znam da mi se svi smeju - pravdao se reper.
Ja ne mogu da govorim ono što ne osećam ili da nešto preuveličavam... Nije mi strano da ga zagrlim ili poljubim, ipak smo mi bili godinu dana u nekom odnosu, stvarno mislim da ništa nenormalno ne radim... - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga