AKTUELNO

Izenanadila ih!

U toku je emisija "Nominacije",zadrugari večeras biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić Aleks. Voditelj Milan Milošević dao je reč Irmi Sejranić:

Što se tiče Dejana, kako vama nije jasno da je Dejan rijaliti igrač, njemu znači ovo što ga hvalite. On sputava Aleks da se svađa sa ovim ljudima, on je dobar sa svima, jer kupuje mir, a on to radi da ne bi pokazao kakv je. On sve to prebacuje na Dalilu, da je ona kriva što je on takav. On je znao da treba Dinu da kaže za Aleks jer je Dino blizak sa Dalilom, Dejan bre zna šta radi u svakom momentu. Radi sve proračunato i sve u njegovu korist. On je možda vas zaje*ao ali mene ne može, ja sam sve videla i sve znam. Ljudi ne vide da je on u tri dana promenuo tri priče, a u meni vri svakodnevno. On vara i sebe i narod, on želi da bude sa Dalilom. Njega će kad tad neko isprovocirati, a to neću nbiti ja iako sam ja znala to da uradim - rekla je Irma o Dejanu, pa krenula da komentariše Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih volela da bude u lepom odnosu sa Dejanom. On je blizanac, ona je vodolija, oni se slažu, ja im želim svu sreću, ali Dejan neće moći dugo da glumi. Dejane ti za mene nećeš nikada biti čovek, nominujem njega - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

U video- prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.B.