AKTUELNO

Haos!

U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš. Reč je dobio Marko Osmakčić.

Dejan i ja imamo korektan odnos, uvek se šalimo. Jedina svađa je bila u prvoj nedelji, kad je bila Stanija. bilo je gadno, nisam znao ša me je snašlo. Ovaj odnos rekao sam da uživaju, samo gas. Što se tiče Aleks, prvi momenat, drugi i ajde. Ona i ja niti smo dobri, niti loši, izbegavamo se i nemamo komunikaciju. Mislim da nije loša devojka, imali smo druženje. Što se nje lično tiče mislim da igra malo rijaliti, ja sam to govorio i dok sam bio sa njom. Ne govorim ovo da je nagrdim. Odjednom se žena setila da je Dejan dobar - pričao je on.
Krenula sam da se družim postepeno, nisam krenula kao pojedine devojke da se družim sa njim zbog kadra - odbrusila je Aleks.
Sad zvuči kao da sam ja ljubomoran - rekao je on.
Ti i jesi ljubomoran - dobacio je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ona jedina, mnoge imaju medijski momenat i da im je podobno da budu sa Dejanom, znaju da je hajp oko njega. Nije ona babuskera, dobro mu je došlo da uživa. Ona mafija više, nego što bi iz duše radila - govorio je on.
Vama ne odgovara kad ćutim, neću da ćutim kad pričaš ružno o meni. Ako ti radiš neke stvari zarad nečega, ne znači da svi rade - dodala je Aleks.
Milsim da ima rijaliti momente, prezentirajte se... Sa Dejanom sam korektan, šaljem Aleksandru - nastavio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.