AKTUELNO

Ajdarpašić ne prestaje da psuje i preti!

U toku je debata sa Draganom Marinkovićem Macom. Zadrugari kometarišu šta se ne sme u ljubavnim odnosima. Anđelo Ranković je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Svala reč bi bila suvišna posle Sanjinog izlaganja. U potpunosti se slažem sa njom. Jedna devojčica od sedamnaest godina mora da vodi računa o sebi i svojim postupcima. Svaka joj čast na svakoj reči zaista - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je poenta svega ovoga? Treba li Maco, da im svimma razbijem glave? Možda treba, ali ja nisam u tom fazonu - vikao je Mensur ponovo.
Mogu li ja da nastavim da priča, boli me uvo šta ti pričaš, Janjuš je za sve u pravu. Možeš samo da mi razbiješ ja*e o glavu ali svoje! - dodala je Matora.
Ku*ve i kreteni, slušam vas pet meseci i dosta mi vas je - vikao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo ovde često nisu ljubavi nego neki beg, kombinacije, vezice. Ja nisam neko ko je primer da morališe, ja sam imala jednu dugu vezu sa momkom i posle sa Sanjom, kasnije su to sve bile neke kratke varijante. Ono što ne podnosim su kletve, na razne varijante. Mislim kada se jedno dopusti agresija ili nasilje, to sve ide u propast, svaka naredna svađa će biti ista. Smatram da se ovde niko istinski ne kaje zbog onoga što je uradio iako se to često govori. Sve najgore se ovde dešava, a to je da u svakom odnosu svako izgubi sebe - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga