AKTUELNO

Drama!

Večeras je pre emisije "Pitanja gledalaca" došlo i do svađe Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, kada mu je ona poručila da je čvrsto odlučila da ne vude sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da mi se obraćaš i to je to - rekao joj je on.
Ti bi to voleo - odgovorila je ona.
Manite me, mrš u p*čku materinu, nisam valjao, radite šta vam se radi. Nisam došao da me vi se sekirate - pričao je Mensur.
Ja nisam rekla da nisi dobar... - govorila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti meni kao dolaziš, ovo ono. Ne interesuje me. Ne možeš da me navučeš da se mirim sa tobom i da radim sa tobom nešto kad ti hoćeš. Ti ne možeš da glumiš više, hoćeš lili da se pomirimo ili ne. Sram te i stid bilo, dok sam bio tu za tebe, nisam ti valjao. Nemoj da te večeras prospem, da ti dokažem da si... Kakve tvoje reči, ti imaš reči. Nemoj da te zažvalim sad pred svima, da ti dokažem, pa da te šutnem. Skloni mi se sa očiju, neću da te gledam - rekao je Mensur.
Nemoj da vičeš - natsavila je ona.
Gubi mi se s očiju! Ti bi volela da se ti svi motaju oko tebe, hoćeš da se pojedeš što se svene vrti oko tebe - poručio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam ja rekla da mi ne odgovaraš? - pitala je Milica.
Ja sam ti rekao da neću da budem sada, kraj i tačka. Siliš me da ti kažem nešto na silu. Skloni se, j*baće te svi, pakao ćeš da doživiš kad odeš od mene - nastavio je on.
Hvala što si mi rekao svoje iskreno mišljenje - nastavila je ona.
Bila bi ti drugačija da ja nisam bio ovde... Nemoj da mi se praviš fina, da si fina, ne bi se razvlačila po karantinu. Te fore da nećeš da budeš sa mnom, nemoj da te smuvam sad... - govorio je Ajdarpašića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.