AKTUELNO

Ovo je njeno mišljenje!

Sandra Rešić je došla do pušionice da porazgovara sa Dalilom Dragojević za vreme reklama u emisiji "Pitanja novinara" i osvrnula se na njene odgovore novinaru Darku Tanasijeviću.

Ti i dalje spuštaš loptu na obe strane, u nadi da ako se negde nešto promeni... - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, rekla sam da sebe ne vidim nigde, da će se sve pokazati. Jesi ti slušala? Ja sam Dejana gledala kao nekog svog, kad sam udarila u zid, probudila mi se svest. Ima stvari koje pričam nepovezano, jer sam ja nepovezana - dodala je Dalila.
Ja mislim da ti u odgovorima imaš zadršku, uvek mi tako deluješ. Rekla si da ti je čudno što ne razgovara sa tobom. Šta ti je tu čudno? - govorila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi objasnio iz kog razloga. Zašto mi je rekao "dobar dan"? Šta se desilo napolju? Smatram da mu ništa loše nisam uradila tad - pričala je Dragojevićka.
Zar ne misliš da mu je došlo iz d*peta u glavu nakon što je razbio 4 čaše? I dalje mislim da imaš zadršku i da ne govoriš istinu. I neka očekivanja su mi nelogična, naročito kad je Dejan u pitanju. Sva očekivanja koja imaš od njega - pitala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva očekivanja? Rekla sam da mi je čudno što ćemo izaći svako na svoju stranu, a da pre o tome nisam razmišljala - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.