AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'', a voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni klip u kom su oni imali priliku da vide kako Aleksandra Nikolić, poznatija kao Aleks, suočava Mimu sa istinom i otkriva da je Gruja varao ženu i van rijalitija.

Gruja je prvi dobio reč.

Onaj ko nije slušao moja izlaganja, ja sam se 50 puta izvinio ženi, tako da je to laž da se ne izvinjavam. Drugo, ovo je sve sveže - rekao je Gruja.
Je l' sam ja prva igrala sa Dinom ili on sa Aleks? Nemojte mene da zaje***ate i da od mene pravite budalu - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Od kako sam ja u Zadruzi, prijateljstva koja su negirana da će biti u vezi, na kraju su završili u vezama. Tako da nemojte molim vas - drao se Mića.
Jedno je kad igraš sa devojkom, a jedno je kad nekome prelaziš rukom preko za***ce i na pet milimetara si sa nekom devojkom - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospode Bože dokle smo mi stigli, osuđujemo je zato što je raskinula sa oženjenim čovekom - ubacila se Sanja.

Stefan Karić je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve su rekli, jasno je svima da Mima nema emocije prema Gruji i da se igrala sa njim. Neverovatno je da je devojka dopustila da on ostavi ženu i sad ovo. Složio bih se kad je Luks ovde komentarisao, mislim da je devojka mlada i neiživljena i da možda ne želi da sada čuva decu posle ovoga. Ne treba joj takav život - rekao je Karić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga