AKTUELNO

Nije spreman!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Lazaru Čoliću Zoli.

Čudi me da si zaboravio već šta ti je Kulićka uradila i radila... Sada imaš šansu da budeš sa normalnom curom, a ti se praviš kao da si milioner. Treba da te Nevena nokautira u glavu, pošto samo to voliš - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje ima smisla, samo što sam ja bio jasan kad sam ulazio sa Nevenom u odnos. Još uvek nisam spreman za vezu u rijalitiju. Želim da neke stvari izbijem totalno iz glave. Devojka je top, sviđa mi se. Ne mogu da kažem da nam je ista relacija kao pre 20 dana. Možda sam ja kriv što neću da uđem u tu vezu, ali imam fobiju od same pomisli na vezu - rekao je Zola.
Zola, možda si se ti poremetio od udarca kao u filmu "Dečko koji obećava", možda ti fali taj udarac da se vratiš - našalio se Miki.
Jednostavno, smatram da se najbolje osećam kao slobodan, ja sam bio jasan. Nisam joj rekao da ćemo imati odnose, pa ući u vezu - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti prava devojka za njega ili ne, da li hoće kombinaciju ili vezu, to je njegovo pitanje. Ti stalno potenciraš vezu, a on se od samog početka ogradio da ne želi vezu. To si prihvatila, a kada je došlo od odnosa, onda si potencirala vezu. Ti ćeš stalno ići za njim, jer je on jedini način tvog opstanka. To si pokazala, bila si sa Belim, Matejom, ljubila se sa Matorom, pričala da si zaljubljena u Janjuša, Krletu, pre neki dan si prenosila jogurt iz usta u usta sa Luksom... Svaki dan sediš sa Luksom, na neki način si intimna sa njim... - ustao je Stefan Mihić.
Meni je glupo šta on priča. Meni nakon niko nije skidao gaće da bih bila ovde - odgovorila je Nevena.
Ti bi bila sa onim džogerom ovde da bi bila tu. Samo tražiš način da bi bila ovde. TI si za mene u nekim stvarima i bolja od Miljane, on može da se zaljubi u tebe, on se toga plaši. A onda će nastati problem. Njega to remeti, danas mi je rekao, ja ne želim da se zaljubi u devojku koja se tako ponaša - govorio je Stefan.
Ti nisi u našem odnosu, bne znaš. Zola, kako se ti osećaš, da li sam sa tobom zarad opstanka? - pitala je Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta tebe briga, imaju potrebu i ona i on - rekao je Karić Mihiću.
Ja ne mislim da si sa mnom zbog opstanka, svako ima pravo da misli šta hoće - rekao je Zola.
Ja se oporavljam polako, spreman sam za akciju, sve više sam zdraviji, imam pravo da radim šta hoću... Ne znači da za 1' dana nećemo ući u odnos. Želim da budem slobodan neko vreme. Iako je rekla da sam danas bio na 40%, videćemo kad povećam procente - govorio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.