AKTUELNO

Ovo joj se nije svidelo!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević.

Jedina prava emocija u kući je tvoja prema Filipu i njega prema tebi. On se pomirio sa Majom jer se preplašio prave ljubavi, a ti si se pomirila sa mališanom samo da mu se ne vratiš, a jače je to od tebe same svesna si i to te boli. Dokazali si u subotu u sobi kad je bio haos i Filip je puno toga rekao - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam neku noć da gledaoci imaju pravo da misle šta žele, možda neke stvari koje nama ne izgledaju tako, nama izgledaju drugačije. Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje. Prebrzo sam ušla u odnos sa Dejanom, to nije trebalo tako da se desi, trebalo je da ostanemo prijatelji, a ako se desi da se desi prirodno. Ovo je previše isforsirano. Što se tiče Filipa, ne bih da pričam, čovek ne zna gde udara glavom - rekla je Dalila.
Ne mogu da razmišljam, napet sam i gnevan na situaciju koju mi ona stvara. Ona uživa kad čoveku nije dobro, ona je meni verovatno neka karma. Toliki problem imam sa njom, da ne mogu da opišem - pričao je Car.
Je l' voliš Dalilu? - pitao je Milan Milošević.
Ja sam sa Dalilom završio svoja emotivna stanja - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put kaže i pecne, ali pecne sa osmehom. Nije mu dovoljno, ona kulira ne gleda to, nekad malo ode jer je stvarno zanimljiv Car. Ne može niko ko je ostavljhen na taj način, pogotovo žena, da nema bar neki osećaj i nešto. Filip mi je rekao da možda nema osećaj kao da je ljubav, ali način nakoji ju je ostavio i da je ne bi ostavio da nije ušla Maja. Nešto te vuče, a znaš da si lud lik, voliš da pecneš - komentarisala je Matora.
Imam velik teret, ogroman. Sedeo sam pričao sa ljudima i mislio sam da ću imati mir, a žena napravi sve ovo što je napravila. Ja već sad imam manje osećaja za Maju, a ona će ubiti i to. Ja ću više voleti Irmu od Maje, vrlo uskoro. Imam osećaj da je ovo najgora osoba, ona kao da je htela da mi ra*jebe koncepciju, postanem luđi i vulgarniji. Ja o mami ne stignem da razmišljam, a ne o Dalilim možda bih i drugačije odgovorio

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga