AKTUELNO

Ne brinu se kada ugledaju njih!

Ovo nedeljno jutro, zadrugari su iskoristili na najprouktivniji način. Naime, rano u jutro otvoren je salon na velelpnom imanju u Šimanovcima, što je zadrugare nateralo da nagrnu na vrata i zatvorenih očiju se prepuste svoje kose profesionalcima.

Kao i uvek, salon lepote ''Dolce'' pobrinuo se da zadrugare ulepša. Kako su mislili na kosu, tako i na manikir, što mnoge zadruagrk eobraduje svakog vikenda, pa se često dešavaju i razmirice i sukobi, zbog toga ko će biti prvi na redu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored salona ''Dolce'', frizerka Svetlana Bubanja Bucka, sa svojim salonom Bucka, takođe se pobrinula da izgled naših zadrugara dovede do savršenstva. Rukama nje i njenog tima su se ovoga puta prvi prepustili Sandra Rešić i Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Po svemu sudeći, zadrugari izlaze na vrata salona dosta lepši i sređeniji, zahvaljujući veštim i profesionalnim rukama frizera iz ova dva, gorepomenuta, salona.

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić