AKTUELNO

Haos!

U toku su "Nominacije".  Zadrugari biraju između Dalile i Dejana Dragojevića, a voditelj Milan Milošević dao je reč Sandri Rešić.

Što se tiče Dalile, sve i svašta sam govorila, sve i svašta mislim. Malo pre Janjuš kaže da nikad nije upoznao ovakvu ženu.... Ja mislim da si ti jedno zlo od čoveka. Sve ono što te komplet gleda, kako se ponašaš prema sebi, Dejanu, bukvalno hodajuće zlo. Sve što radiš ovde, znam kad manipulišeš i kad se foliraš, a kad si iskrena do bola. Do juče i radija ti ništa nisam verovala kad je Dejan u pitanju, pravdala reči koje si mu izgovarala, pokušavaš da nađeš opravdanje za sebe. Složila bih se sa Đedovićem da kad bih birala između tebe i Dejana kakvo ponašanje bih imala da mi se to desilo, imala bih tvoje ponašanje. Znam kako radiš, postje mi smešno tvoje ponašanje, kao da si osvojila Oskara. Ne bih ni ja možda sedela u ćošku i ridala nad sudbinom, nego išla ponosno i trudila se da zamažem oči ljudima, pogotovo napolju. Neću više nikad da stanem i kažem da je Dalila loš čovek, jer neću spavati sa tvojom pi*dom i spavati sa tobom u krevetu. Dejana svaki put, pa i da se završiova tema, rećiću da Dejana Dragojevića Dalila ne voli. Neću komentarisati da li voliš Filipa, a za Dejana sam sigurna da ga ne voliš - pričala je Sandra.
Možda odlučim da sve vas povedem sa sobom i da budete moji zapisničari i da studirate da li su osobe za mene - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaje*ala si se poslednjih dana i to iskreno ispoljevaš, ne možeš da sakriješ to i iz tebe izbija to, Uspeš da se isfoliraš dan, dva tri i to je momenat iskrenosti koji vrlo cenim, pogotovo u rijalitiju,. Kod vraćanja kod Dejana ti si mislila da će on moći da ti podigne moral, jer si pala posle svega i svega što ti je filip uradio. Očekivala si da će Dejan, jer si svesna da imaš monopol nad njih, da te tolika ljubav čini Bogom u njegovim očima, ali jako si se za*bala jer si mislila da će samo on tebi da pomaže, a nakon dva dana si shvatila da moraš i ti njega da gurkaš, a nema empatije i ljubavi - govorila je Rešićeva.
Zato si ti imala ljubavi da ga gurkaš - dobacila je ponovo Dalila.
Ne želim da budem budala, kad je tvoj bivši suprug lagano prešao preko toga, praveći sebe i nas budalama. Mislila si da ćeš se vraćati njemu učiniti ga najsrećnijim čovekom. On pati jer vidi da ga ti ne voliš, ako to vidimo mi, zamisli šta on sve vidi u očima - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je u pitanju Dejan, da li sam bila prijatelj ili ne, ne znam šta da kažem. Mislim da sam se prema tebi ponašala kao rođena sestra. Vrlo sam iskrena bila kad sam ti da ti je najpametnije da budeš sam. Ni vraćanje Dejanu, ni Filipu, da si bila sama i je*ala mamu ovde, bila bi top. Dejanu sam bila prijatelj, rođena sestra... Mislim da što se tiče emotivnog dela, shvatanja ljubavi, mislim da sam sa emotivne strane pristupila ličnije od Tare, Đedovića i Frana. Čini mi se da nikad u životu nisam imala nekog i da ako u tom momentu ne kažem nešto, ne potrčim, mislila sam da neće lepo da završi i da će biti kraj života. Moje razočarenje je tebi nebitno, niti treba da ti bude. Sad da mu se desi ono što se desilo, ja sam takav čovek i čini mi se da bih isto trčala za njim i čuvala mu ruke. Imam želju da ga išamaram i kažem da li si ti normlasan dečko, a ne radim to jer mislim da nemam prava. Sve više što gledam kako sebe ponižava, nemam reč. Od mene nećeš doživeti uvredu, ja sa čovekom sa kojim sam jela neću da pi*am, kao što je radila tvoja bivša žena. Grešila sam, ali nikad nisam bila monstrum kao što je prema tebi bila Dalila. Gledala sam način na koji je gleda kad se završi emicija, to blaženstvo što že on da provede vreme sa njom, a neće morati da priča o tome što se izdešavalo, to nikad nisam videla. Prošle nedelja je bila druga situacija, a sad ostavljam Dejana zarad svega što sam prošla sa njim - pričala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.