AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo!

Svi su primetili da Filipu Caru nije prijalo zbližavanje Dalile i Dejana Dragojevića, a Maja Marinković je to i potvrdila:

Nije mu divno što se ona sad vraća svom mužu, to je sigurno. Mislim da mu je krivo što su se oni zbližili - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim ju je novinar pitao da li ju je sramota što je imala se*s na pola metra od Filipove bivše:

Bilo me je, naravno, ali me je više sramota što gledaju i naše porodice, ipak je ta strast bila jača. Nisam normalna, nije ni on - priznala je Maja.
Pričaj u svoje ime, ne mogu naša ludila da se porede. Dalila je već videla naš se*s u sobi - dobacio je Car.
Jao, kako lažeš, fuj! - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nije Maju bilo sramota, jer da jeste, ne bi taj se*s inicirala! - vikao je Filip.
Ne, poenta je da to nisam radila zbog Dalile, teško je žabu u vodu naterati, kad već kaže da sam ja inicirala se*s. Neka tenzija celo veče, nikome nisam time terala inat, radila sam to iz neke svoje želje i potrebe - dodala je Maja, a onda se osvrnula na komentare Sandre Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam bila u spoljnom svetu, bila je aktuelna tema Sandre Rešić i Osmakčića... Marko i ona nisu ozvaničili vezu, pa su se ljubili, mazili u krevetu. Sve to uzimamo zdravo za gotovo, da ne pominjem aferu sa Vukom Mobom. Briga me šta Sandra Rešić kaže, ne zanima me - komentarisala je Marinković.
Ja sam veoma liberalna kad je se*s u pitanju, ja sam joj rekla "Sram te bilo" zato što moli za ljubav. Sve i da je to neka ljubav, ti meni svaki put izgledaš kao da moliš za ljubav. Bude mi žao što ima klipove kakve ima, što ima epitete kakve ima, što stalno moli za ljubav. Car misli da će proći još gore ako je ostavi - rekla joj je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga