AKTUELNO

Pokušala da je osvesti!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Mikiju Đuričiću da prokomentariše odnos Dalile i Dejana Dragojevića.

Janjuš je napravio strašnu stvar prema ženi, ponovo su dobri, žive kod nju u kući, ako bude normalan možda će mu oprostiti. Zar je vreme bitno? - rekao je Miki.
Ako ćeš oprosti, koje vreme? Šta treba da čekaju pet godina? - ubacio se Car.
Dečko koji je završio odnos daje predlog da se odma pomire. Nije normlano, pusti ih, ako se desi, desi se. Ti si rekao da si psetio potrebu da se izviniš i da može da se tumači da komentarišeš zbog toga. Kako sada da se ne tumači opet? Danas daješ savet Dalili da se odmah pomiri sa Dejanom - dobacila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su sebi već oprostili - nastavio je Filip.
Rekla si da ne znaš gde su nestale Daliline ambicije, život u Beogradu? - dodao je Milan Milošević.
Imala sam razgovor sa Dalilom, rekla sam joj da u njene životne odluke kao prijatelj nemam pravo da odlučujem. Volela bih šta god da se desi da ne izgubi želju. Nemože da mi kaže da je govorila čisto zbog toga. Ne mislim da to ne može ako se pomiri sa Dejanom, ako se pomiriš nemoj da zaboraviš na sebe. Ispada da šta ste pričali da nije istina. Pričala si mi svoje ambicije... U svaku tvoju suzu sam verovala i vapaj, odala si mi takav utisak. Ako si tada mislila to mislićeš i kad se pomiriš. Ovo ti je jedino mesto gde možeš da poradiš na tome. Tek te čekaju lomovi, pogotovo ako uđeš u odnos sa njim. Ovo je meni već pomirenje. Ovde može jedna stvar da presudi, Dejan je jako rovit. Njemu se u treutku vrati film... Dejan voli Dalilu, ali ne postoji ljubav koja može da izbriše podsvest, treba da bude spremna na sve - govoirla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.