AKTUELNO

O ovome se i dalje polemiše!

Viktorija Mitrović Viki je zatražila reč od voditelja Darka Tanasijevića kako bi prokomentarisala odnos svog zeta Nikole Grujića i Milane Šarac Mime.

Moje iskreno mišljenje je da će Gruja ovo da balansira do Nove godine, dok ne bude saznao da li je supruga uz njega. Zato traži neke stvari od Mime, koje nisu pojmive, jer nisu u vezi. Za 15 dana će se završiti. On nema prava ništa da traži od nje, već ona od njega, da znaju na čem su. To što on neće da kaže, ne znači da se ne vidi. To su bajke, očito se vidi sve. Imaju prisan odnos, spavaju, non-stop su zajedno, on se nekad naljuti. Traži joj zamerku kad mu klikne da povređuje drugu stranu - pričala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put joj neko puni glavu, ona pravi distancu, zato i ne možemo da izgradimo odnos - rekao je Gruja.
Dečko, ona je slobodna devojka, zašto da bude treća u svakoj priči ili da bude rezerva? Mima, ako ima emocija, treba da tražiš da preseče, ako on već tebi traži neke stvari. Ljubomorisanje? Nema pravo to da radi, jer vi niste u vezi - dodala je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Gruja ima uigranu priču. Meni je ovo vređanje inteligencije. Prepodne čita pesmicu za dete rođenja, uveče legne kod Mime. Preko dana torta od njegove žene i dece, kao emocije zamrznute, uveče je sa Mimom u krevetu. Treća stvar, pre neki dan je rekao da se nada da će mu neko poslati stvari. Kojim stvarima se nada, ako ima prisan odnos sa devojkom koja mu nije supruga? Slanje garderobe, frižider, slike, torta, o čemu pričamo? Ovo je klasično spinovanje priče. Šta njemu predstavlja problem da poljubi ovu devojku? Šta toj devojci predstavlja problem da poljubi njega? Da li je ona ikada pokušala njega da poljubi u usta? Kaže da nije nijednom. Sve što radi, radi pitanje gledalaca, novinara, radi boravka. On da ne vergla ove priče, bio bi napolju. Nije zanimljiv, nije akter, nije komentator. On je prosečan lažov - ustao je Stefan Mihić.
Ja menjam baterije, znam šta vidim. Ovako spavaju čitavo veče, ovakopričaju. Iz poštovanja prema sebi, treba da rešiš to, treba da se pitaš to - poručila je Mia Jovanović Mimi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.