AKTUELNO

Iskreno joj je žao!

Emisija ''Gledanje snimaka'' je u toku, a voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip na kom su zadrugari imali priliku da vide svađu iz kupatila Viktorije Viki Mitrović i Milice Veselinović, kao i Miličino nervno rastrojstvo nakon svađe.

Viki je prva dobila reč kako bi iznela svoju stranu priče:

To sam tada i komentarisala. S obzirom na sve i da je stariji, dobru kontrolu ima. Nisam znala da će da mi urinira po stvarima i sve to. Kad malo bolje gledam ovo, meni je nje žao. Ja sam rekla da za sve ima red. Veš sam stavila u devet sati, a lepo sam zamolila pre pranja veša, da ne stavljaju preko mog, ali to što njegova devojka nije to oprala ranije. Ona je prva uzimala porodicu u usta, vređala me je, udarila me po glavi. Nekad i ja započnem prva konflikt, ali što se tiče njihovog odnosa od samog pšočetka, zaobilazim ih u širokom luku. Ovo govori o njoj, a on ima veliku samokontrolu što se tiče nje. Rekla sam da sve dok mi ne uzme dete u usta, nemam nameru da uzvraćam - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih Viktorija rekao da si ti ovde kriva - rekao je Karić.
Ja sam stavila 4 čaršafa i 2 u sredini. Stavio je preko posteljinu, koja se nikada ne bi osušila nikad. Zamolila sam da to ne radi, on me nije poslušao. Krenula sam da sklonim na stolicu, a ne da bacim na pod i evo šta je usledilo - nastavila je Viki.

Fran Pujas se javio za reč:

Svi smo Menusra ispoštovali, dok se tuširaju, ne može niko da uđe da pi*a. Viki je neko ko uvek ostavi da budu poslednji, ali Miličino ponašanje je kao egzorcizam - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga