AKTUELNO

Zna da ima mnogo gore mišljenje o pojedinim takmičarima!

Nakon Stefana Mihića, voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj, kako bi prokomentarisala raspodelu budžeta Saleta Luksa.

Prvo hoću da kažem, osećam se prozvano posle Mićine izjave. Luks je rekao da će dati veliki onima koje poštuje, one koja manje dobiće srednji, a oldtajmerima mali. Očekivala sam ili veliki ili srednji, u najgoru ruku srednji. Ne bunim se, sve mi je rekao što znam, ali ono mi je zaparalo uši. Ja sam Luksa dobra, ali biram i te kako reč prijatelj. Luks je takav tip da bi u svađi sa dragim osobama išao do kraja da povredi osobu, kao što je Dalilu. A ja sam zlopamtilo. Dalila oprašta - krenula je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da oprostim dragoj osobi, ali lepo si rekla, idem surovo uvredama - odgovorio je Luks.
Ja nisam neko ko može tek tako da pređe. Ja sam rekla Saletu, dokle god imamo ovakav odnos, tako će biti. To ko kaže da se ne vređa za budžet, taj laže. Ja bih se naljutila kad bi mi neko od koga očekujem veliki, dao srednji. Ali od Saleta mi je bilo bitnije šta priča. Jednom su lepo rekli Karić, Miki i Đedović. Ja sa Aleks imam odnos da se mirim, svađam i to je tako. Ali, to ne treba da utiče na vaš odnos. Volela bih da nekad osim mene, bude još neki razlog za Aleks. Najlakše je sad: "Bila je loša prema Matoroj". Bio si direktan i konkrenta, osim za neke stvari. Ublažio si za Milicu, Zolu, Miljanu... - pričala je Tomićeva.
Šta sam ublažio, rekao sam Milici da je bezobrazna... - nastavio je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

A seti se šta si rekao za Milicu kad smo jedno jutro pričali. Ali imaš pravo da ublažiš i da kažeš... - rekla je Matora, a potom je ustala Nevena Savić:
Nisam očekivala mali budžet, očekivala sam srednji makar. On je dao Marijani, a sa mnom je bliži. Isto Mensuru. Mislila sam da makar zaslužujem srednji. Lepo je rekao za mene, ali nisam se nadala tom malom budžetu - istakla je Savićeva.
Ljudi se proveravaju na budžetu nekad, mene je tako Čolak, ja sam mu rekao: "Hvala" i on me je odabrao za omiljenog. Nekima sam namerno dao mali budžet - govorio je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se svakako nisam naljutila, samo se nisam nadala - istakla je Nevena.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.