AKTUELNO

Ne smiruju se!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Zoli.

Kada ti je Nevena rekla da ti je neprijatno zbog Miljane, ti si rekao da je tebi tri godine neprijatno. Izgleda da ti je samo novac bio bitan - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu ljudi da tumače stvari kako žele, ja sam aludirao na to šta sam doživljavao. Ja dobro znam kako mi je bilo sa nekim, borio sam se za slamku spasa. Nismo imali pomaka, odlučio sam se da idem na drugu stranu. Šta će se dešavati, nemam pojma. Trpeo sam neke stvari, moja greška je što ih nisam presecao kao Car. Sve što smo trošili, trošili smo zajedno - govorio je Zola.
Jer sam ja bila ta koja se borila za ljubav i borila da pomognem čoveku koji je zabagreo u svim mogućim porocima. Kriva sam samo ja i niko više - govorila je Miljana.
Ja znam šta sam radio, kako sam je odvlačio od nekih stvari - nastavio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo si me uvlačio, ti si me navukao. Ja nemam više komentar ni za šta, niko me ne interesuje, osim mog sina i roditelja. Neka bude kako on kaže, jedan vidi sve, karma je k*čka, a naročito kad se igraš sa nečijim zdravljem i emocijama. Jednu majku navlači na sve moguće najgore stvari, da joj se smeje svet tri godine. Sve ću kod Darka reći, do tada ću ostati suzdržana - pričala je Miljana.
Zola, na koliko si posto bio sinoć? - bilo je naredno pitanje.
77% - odgovorio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.