AKTUELNO

Maratonsko izlaganje!

Zadrugari glasaju za tri najzlonamernije osobe. Ovonedeljni vođa Marko Janjušević dao je reč Jovnai Tomić Matoroj.

Prva istuacija Miljana, druga situacija u koju sam se razočarala Aleks. Ti želiš mene da isprovociraš, ja tebe. Nisi me povredila, jer te nisam volela, ali da si me razočarala, jesi. Nema potrebe d više radimo to. Ja se u odnosu sa ženama ponašam kao sa tobom, jedina razlika je što nismo bile u vezi. Poštovala sam te i zalagala se kao prema sovjim deovjkama u vezi. Ne mogu Dejana da navedem da si zlonameran, ja sam bila 10 puta gora od tebe. Dalili sam rekla zbog nje, bilo bi sulodo da je tapšem po ramenu, kad je pobegla da nasrne na tebe, nije smela zbog tebe. Kad se posvađate to mi je razumnjivo - govorila je Matora.
Nikad me nisi gurala, ne treba da budeš nazvana korom od banane - rekla je Dalila.
U ovoj situaciji više razumem njega, ali ne znači da treba da se uvlačim u du*e. Neke stvari ne razumem, kao što je bilo ono za porodicu. Bila sam 10 puta gora od tebe, patetika na maks. Što se tiče Filipa za mene je prema Maji i prema Dalili bio surov. Kod Filipa cenim što sebe ne pokušava da opravda - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je glasao Fran Pujas.

Navešću dve osobe koje su navela mene, da dokažem da su njihove zle namere gore od mene. Sale Glumac mislim da je zlonamerno što ulaziš devojkama kad se presvalče da bi zadovoljio svoje potrebe i pred njima skidaš gaće. Drugo mesto je Makro Osmakčić svesno sv*ši u devojku, pa traži da napravi abortus. Sa tom devojkom je samo zbog se*sualnih odnosa. Na prvom mestu Dalila naravno, zna se koji su razlozi - govorio je on.
Ko je poslao ovog iz čopora ovamo? - pitalal je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je glasao Lazar Čolić Zola.

Pohvalio bih Dalilu što je bila iskrena, jedinu zlu nameru koju sam video je prema Dejanu je kad sam neke stvari gledao spolja i kad sam video ponašanje sa Carem i paralerno sa Dejanom. Samo tad si ispala zlonamerna jer nisi skupila hrabrost kad se desio osećaj, da ga nisi pozvala sa strane i rekla da ne želiš više da budeš u braku. To da si rekla ne bi imalo 90% ljudi pravo da ti kaže ružnu reč. Đedopvić je rekao za Dejana da je zlonameran, složio bih se, ali ne mogu sebi da dozvolim da ga navedem. On da je najveći monstrum ne bih imao hrabrosti da ga navedem, jer ono što se njemu deslo - govorila je Dalila.
Dalila sad nas hoće da posvađa - dobacio je Marko.
Vas ne može da posvađa, vi ćete se lizati do kraja rijalitija - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Bavi se kalkulcijama - dobacila je Dalila.
Ti si mesec dana kalkulisala u dva odnosa. Samo da kažem advokatu stigla mi je tužna od Dalile za psihičko maltretiranje, molim ga da reaguje - rekao je Dejan.
Smatram da osobe u njegovom psihičkom stanju gore i žustrije reaguju - nastavio je Zola.
To što on ima pravo da nešto uradi ne znači da nije uradio. Imam pravo da kažem - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba broj dva je čovek sa kojim sam imao dobar odnos, a naervira me, a to je Gruja. Družili smo se, pričali i savetovali jedan drugog. Nakon našeg razgovara sam shvatio da ti okolo pričaš sa 80% ljudi, a na kraju poslušaš 0%. Prešao si sve moguće granice, mnogo je teže nego da ste se poljubili u usta. Ne znam da li smatraš da si ti nekoga zadržao kod kuće? - nastavio je Zola.
Nisam rekao da sam zadržao - dodao je Zola.
Za meneje on već prevario ženu - ubacila se Matora.
Briga me šta mislite da li sam prevario ženu ili ne - odbrusio je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi treba nekoliko meseci da upoznaš osobu, a koliko ti treba da legneš ispod pokrivača? To je veći čin - pričao je Čolić.
Kod nas je jedan dan super, pa nije. Nemoguće je da ne može da promeni stvari. Ne dolazimo do nečega što je lepo, bude top, pa se pokvari - objašnjavao je Gruja.
Kad dolazi do zvaršnog čina ti se povlačiš - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Navešću osobu pod broj jedan, Miljanu. U mnogim situacijama je prema meni zlonamerna kad smo u svađi ponaša se jako loše, maltretira me i udara na stvari koje ne bi trebalo. Ne treba tako da se ponaša jer tvrdi da me je volela najviše na svetu. Ja ti ne želim loše, koliko god da se cnično smeješ. U mnigim situacijama ispadaš zlonamerna prema soobu za koju tvrdiš da voliš - pričao je Zola.
Bićeš mi kombinacija dok smo u istom prostoru - rekla je Miljana.
Ne možeš sa mnom tako da se ponašaš - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga