AKTUELNO

Priznao mu sve!

Veliki savetnih Stefan Mihić poželeo je da sasluša svoj rijaliti kolegu Lazara Čolića Zole kako bi mogao da sa psihološke strane sagleda njegov problem i nađe rešenje!

Foto: TV Pink Printscreen

Razbijala mi je pet telefona do sada i svaki put ona meni ne može bez mene, šta da radim ja, na kraju ću se ja ubiti. I kažem, jeste da je ona plaćala. Sve mi je stvari pocepala, od Janjuša sam uzeo patike neke, nisam imao, ono rupa, on nosi pedeset broj. Moja majka je uvek kupovala njoj i meni - pričao je Zola.
Znao sam da laže kada priča da joj nikada ništa nisi kupio - zaključio je Mihić
Ona je mene molima da ja potpišem ovo, plakala, znaš koliko me je molila. Ali ona ovde može da upravlja sa mnom kao sa džojstikom. Ja je zamolim da ne priča nikome o tome jer me je blam - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaj ovu krv, zabola mi nokat u uvo i to krvnički ali nema veze. Situacija je baš znaš... Konstantno od kada sam ušao me ubija u mozak i to baš - rekao je Zola.
Jutros nije htela ni hranu da ti da. Ona još nije pokazala reakciju, nikakvu - setio se Mihić.
Imam neki osećaj kao da mi treba da presečem i nema više ovim putem, nego ovim nazad koji je očigledno bolji jer me ovaj vodi u propast. Ne mogu da zaspim pre deset, preznojavam se. Proživaljavam ovo za šta. Hoću ku*ac druže moj, ja razumem neke stvari i nije lako kada sa nekim provedeš neko vreme. Nema tu više neke emocije nego navika. Ja sinoć nisam sa njom dobar ali bili smo u pušioni, pa ja reko ajde osećam se čudno - ispričao je Zola.
Vreme provodeno sa nekim se ne može izbrisati - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Autor: N.V.

#Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

#Stefan Mihić