AKTUELNO

Ovo mu smeta!

Predstavnica sedme sile podigla je Mensura Ajdarpašića u emisiji "Pitanja novinara", kako bi sa njim porazgovarala o njegovom odnosu sa Milicom Veselinović.

Da li stvarno misliš da nekoga možeš da ubediš da ti je lepo sa Milicom, da ti za veza prija? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne trudim se da ubedim ljude u to. Ja u svojoj glavi pravim neke nepotrebne pritiske, opterećujem se stvarima koje bi mogle da se dogode, nisam opušten, nemam poverenje, to me crpi. Ja sam pružio sve što ja mogu. Sve što je do mene, maksimalno. Ne mogu u potpunosti da pričam o nekim stvarima, zato ispada da sam neki bolesnik. Ja se opterećujem osobom, brinem se o toj osobi, brinem za sve. Šta će reći, kako će se to protumačiti. Ali isto tako ja moram da kažem stvari koje mi ne odgovaraju. Možda se preopteretim tim stvarima. Neka bude da su ostalo filmovi u mojoj glavi - rekao je Mensur.
Mnogi smatraju da je gušiš, da preteruješ u torturi - prokomentarisala je novinarka.
Rađe bih da tako ispadne, ona će reći da li preterujem. Ja smatram da znam da preteram. Ona mora da me razume i iskulira, kako bih ja rekao. Dešavalo se ili da mi nešto netačno kaže ili da me slaže. Prosto je to osoba takva. Ne znam, ili sam ja lud ili sam toliko željan ljubavi ili je ne osećam u toj količini u kojoj ja pružam. Ja ne bih mogao da trpim da bude neke bliskosti, prisnosti... Nisam jedini muškarac koji se tim vodi. Ponaša se... Ja nisam zaslužio da se ponaša ovako kako se ponaša. Ja sam u našem odnosu mekan. Niti lupam šakom, jednom sam to uradio. Ne želim da ja nju plašim, da mi ona ne bi izgovarala neke stvari. Da urlam na nju, da sam veći od nje. Ja sam joj dokazao da sam pravi muškarac time što pazim. Smatram da time neću ništa promeniti, samo bih sebe predstavljao kao nekog divljaka. Stvarno nisam zaslužio neke stvari. To me najviše izluđuje. Priča sa tom dozom nepoštovanja. Šta ja njoj kažem, neka kaže ni ona meni, a ne da ide niže - govorio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tretira te kao kera na najgledanijoj televiziji, to od tebe nismo očekivali - prokomentarisala je novinarka.
Kako ja to da sprečim? Najlakše je ostaviti nekoga i otići. Ja za sebe smatram da sam primer kako muškarac treba da se ponaša prema devojci i da sam primer muškarca. Ovo je moj način borbe za nju. Ja se opet borim i ne želim da je izgubim. Trudim se da ne može ništa da me naljuti, svi o sebi govorimo u ovoj kući. Povredi mi, ne muškost, ne znam šta devojke smatraju muškošću. Trebalo je da budem sam, za to sam se i spremao. Da se bavim međuljudskim odnosima. U ovom slučaju baviću se sobom i svojim odnosima. Ona nije svesna šta joj se pruža i od previše svega, koliko ima - istakao je Mensur.
Ti njoj braniš mnogo toga - dodala je novinarka.
Nisam joj ja ništa zabranio striktno, sem nekih stvari. Ja ne volim prosto i vulgarno oblačenje. Ne volim kad je sve na izvolte. Ja to u vezi i u ljubavnom odnosu ne pozdravljam. Volim eleganciju, otmenost i pristojnost. Imam pravo, ne da zabranim, ali da mi smeta da se neko u mom onodu tako oblači. Pa čak možda i da zabranim. Ali ja sam taj koji kaže da zabranjuje, a ona kao i uvek kaže da njoj niko ne može ništa da zabrani - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.