AKTUELNO

Surovo!

Mateja Matijević je sledeći koje je rekao svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Iritra me glas kad joj čujem , je*o me dan kad sam upao u ovaj odnos. Sam sam kriv, da vratim vreme u životu ne bih bio sa ovom osobom, toliko me iritira, ne mogu da je gledam. Kako vreme odmiče sve me kod nje nervira, ja sam iskren sad. Nervira me i što sediš pored mene - vikao je Mateja.
Drago mi je, slažem se sa tvojim izlaganjem - viknula je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima tu par ljudi, sve zavisi od situacije. Nisam do sada govorio o tome, pa ću navesti Miju, ona me je na početku jako nervirala, mnogo mi je ružno ono što je pričala o svojim roditeljima, smatram da treba mnogo više da ih poštuje. Sa druge strane Irma je ta koja često preteruje, ali kao da se malo smirila. Ne znam da li si takva i napolju - rekao je Sandi.
Pusti ti kakva sam ja napolju, evo posavetuj se sa Grujom malo - dobacila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Pusti čoveka, šta ti je rekao. Moram reći sve se to menja,ali eto najdužeje bilo to sa Irmom. Ove koje su lagane iritacije nisu ni važne, ne mogu da dođu do izražaja. Moram reći, kad je počelo ovo sa Carem i Dalilom, nervirao me je Đedović. Neki njegov stav mi nije jasan, kako može da se druži sa Dalilom i Dejanom u isto vreme,. deluje mi dvolično. Tebi je kao to sve okej, a onda odeš kod Dejana. Ja bih tebe odmah odbacio, ne kapiram Dejana zašto to ne uradi - govorio je Sandi.
Nemamo mi isti mozak - dodao je Dejan.
Iritiralo me je to. I Mihića ne razumem, da li si zaljubljen ili nisi u Miju, ako jesi kako si je stavio sa Dinom u izolaciju, ne znam. I Dino kao da hoće da me isprovocira, ne javlja mi sem ne primećuje me, ne znam - govorio je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga