AKTUELNO

Sprema se haos!

U toku su nominacije. Ovonedeljni potrčci su Dino Dizdarević i Mia Jovanović. Neko od njih dvoje će u nedelju zauvek napustiti Belu kuću!Voditelj Milan Milošević je reč dao Saletu Luksu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam izuzetan i sa Mijom i sa Dinom. Ima on taj šmek sa ulice, Mia mi zamerila to što sam ukrao kutiju cigareta. Šaljem nju u izolaciju - rekao je Sale.

Reč je dobio Ivan Radosavljević Beli:

Nemam dobro mišljenje o njemu, ako je sportista trebao bi da zna šta je kolektiv i kako da se ponaša. On je ulizica, nema stav, juče sam mu tražio kašiku on je bacio, a ja njemu ni jednu lošu stvar nisam uradio. Miju sam upoznao na lekarskom, bila je najpozitivnija, očekivao sam dosta od nje, dobra je prema meni. Dina ću poslati - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je reč dobila Ana Spasojević:

Sa oboje sam korektna, sa njim sam više bila dobra. Sa Mijom sam okej, evo šaljem Dina - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je reč dobila Tanja Jovićević:

Ja uživam ovde kada gledam sportiste, ne družimo se puno ali okej smo. Mija je super, cenim to što ulaže u svoje obrazovanje. Sve što se desilo je jedno jako dobro iskustvo. Šajem Dina - rekla je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Martina:

Sa Mijom sam najbliža, ona je jako emotivna, što se tiče njega on je meni smešan, ima vrljavu facu i tako. Šaljem Dina - rekla je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Đole Kralj:

Ja bih malo na*uzio DIna, ali ima devojku, preživela je sve i svašta od Mihića. Hvala Bogu što nije ostala sa njim. Što se tiče Dina drago mi je što su zajedno, želeo bih da uspeju sve više. Šaljem Dina - rekao je Đole.

Reč je dobila Nevena Savić:

Dino prodaje pivo, to je istina. Nazvao me kravom. Nema lošu dušu, ali ne treba da se meša u neke priče. Šaljem Dina - rekla je Nevena.

Detaljnije pogledajte u  nastavku teksta: 

Autor: N.V.