AKTUELNO

Pratite na TV Pink!

U toku su nominacije. Ovonedeljni potrčci su Dino Dizdarević i Mia Jovanović. Neko od njih dvoje će u nedelju zauvek napustiti Belu kuću!

Voditelj Milan Milošević je reč dao Marku Januševiću Janjušu:

Foto: TV Pink Printscreen

Mia je devojka bez emocija, nema emocije ni prema kome, oni su meni slatki, baš se strastveno ljube, voleo bih da ostanu do kraja. Ne mogu do kraja da kažem šta mislim. Mia je bila za mene tu kada sam bio bolestan. U početku sam bio blizak sa njom. Nemam nikakve probleme sa njima. On ima neverovatan talenata za igru, baca se nešto. Nije mu prošlo to kod devojaka ali našao je svoju sreću u Dubaiju. Poslaću Dina - rekao je Janjuš.

Milan je reč dao Miljani Kulić:

Oni su avanturisti, tandem snova. Jedina devojka sa kojom bi volela da Zola bude ako raskinemo je Mia. Prvi put imamo akademskog građanina. Mlada i lepa devojka, krenula je pogrešnim putem. Čula sam da ima dobre roditelje, usmerili su ih na pravi put, ali eto ona je krenula pogrešnim, blatila ih je ovde, nije to trebala da radi. Koliko sam mogla da ispratim oni su to radili da bi joj omogućili koledž i sve. Ali eto nema veze to jer je ona otišla na drugu stranu. Ja mislim da nije smešno što ljudi pričaju da je ona zaljubljena u Miću, jer njoj fali ta očinska figura. Smatram da bi se bolje slagala sa Mihićem. Bio je brižljiv prema njoj, posedovao je sve kvalitete koje treba da poseduje. Dino meni ništa loše nije uradio, ona ume da posavetuje druge, intaligentna je. Šaljem Dina - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u  nastavku teksta: 

Autor: N.V.

#Zadrugari