AKTUELNO

Evo šta su jedan drugom zamerili!

Naredna tema koju je voditelj Milan Milošević pokrenuo u emisiji "Pretres nedelje" bio je sukob Stefana Karića i Marka Osmakčića.

On se pronašao uvređenim, kao razočarao se u mene jer je Mensur moj drug. Ne smatram da išta može da mi zameri u životu i da se razočara u mene. Ne znam zbog čega Mensura gleda tim očima, na mene niko ne može da se dere, on kaže da tako priča, sa mnom će morati drugačije ili nećemo pričati - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može mene jedan Mensur da razočara, jer mi nije bio drag, ti si mi bio drag. Možda si me ogovarao iza leđa, podsmejavao... - pričao je Marko.
Ja sam ti sve rekao u lice - odgovorio je Stefan.
Pričao je sa nekom averzijom, ja sam tako osetio. Pričao sa Carem, on mi je rekao da moram da razume Stefana, jer mu je Mensur drug i mora da stane uz njega. Ali ja kad bih imao druga koji pravi takve nebuloze, ja bih mu rekao: "Koji ti je vrag?". Ne znam šta Stefan radi, ne znam kako pričaju, ali Stefan je za mene primer momka sa kojim bih voleo da se družim. Primetio sam da se Janjuš i on podsmevaju, nalaze mi mane, govore da sam budaletina - dodao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne misle ti to, ma kakvi - ubacio se Mensur.
Ja hoću ovde da se sprdam, zezam, Janjuš i ja imamo te situacije, gde pobegnemo od realnosti - rekao je Stefan.
Uzmem ja sve u obzir, možda Mensur radi neke stvari i da digne prašinu, ali ja sam to lično shvatio. A ti si pomenuo ime, pa sam ja to tako shvatio - dodao je Marko.
Imam ja svojih problema, brzo sam ušao ovde, devojka mi je napolju... Zato sam ja i objašnjavao zašto sam ležao u krevetu, video sam da je on kriv. Normalno je da ću stati uz njega, ali napraviću sebi problem. Bolje nekad da se iskuliram - istkaao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne prihvata kritiku nikako. To je Stefanovo mišljenje. Ne znači da je u pravu, ali to je njegovo mišljenje. Ima pravo na svoje mišljenje. Ako ti je Stefan rekao nemoj da pretiš, ne može da bude argument: "I tvoj drug preti" - istakao je Miki Đuričić.
Ja sam zamerio i Mensuru što je pretio pre - dodao je Karić.
Ja kad imam hladnu glavu, osvrnem se i porazmislim. Ja osećam kad malo preteram i kad nisam idealan. Juče nisam bio idealan, ali nisam bio glavni krivac - odgovorio je Marko.
Ispalo je kao da si trpeo danima, i onda me napao da nešto imam protiv tebe. A ja sam te danima tu podržavao i kad je Stanija otišla. Svako ko priča da se neko druži sa mnom i uvlači mi se... Čuo sam da to pričaju i za Krleta. Sa Krletom se družim jer mi je gotivan, smešan je i drag. Ne želim da iko smatra da mi se neko uvlači - zaključio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.