AKTUELNO

Sukobi koji datiraju mnogo ranije.

Upravo je počeo Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Voditelj je zadrugarima saopštio ko je treća perfidna osoba izglasana od strane publike, a to je Milica Veselinović. Voditelj je dao reč Marku janjuševiću Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što sam rekao onaj dan, stojim iza toga. Ona je najnekulturnija osoba koja je kročila u rijaliti i da ovo nije nikakva ljubav. Sve ono što mislimo o njoj sa 17 godina ona to nije. Svako ima pravo da kaže šta misli i u pravu je jer ona samo ima toliko godina i ništa nije na mestu što radi. Ne poštuje ništa što dobija u ljubavi, mada nije to neka ljubav ponoviću - izjavio je Janjuš.
Ne može svako da voli kao ti - dobacio je Mensur.
To si u pravu dečko. Ovo nije neka veza, kad se uporedi sa onom prethodnom, smešno je sve. Uvek će se on ložiti na moje komentare, to nam je jasno. Netrpeljivosti sa moje strane nema - govorio je košarkaš.
Nisam ja ušao u svađu sa tobom, nego ti sa mnom - dobacivao je ponovo Ajdarpašić.
Uvek ćeš ti prebacivati da tebe neko napada. Kada su svi bili protiv tebe ja nisam bio i to je već viđeno. Tebe inače ne spominjem u negativnom smislu, ako si to čuo to nije istina. Ali neću dozvoliti da me neko psuje a imao sam smrtni slučaj. Da li si mi nekad tražio cigaru za Milicu a da ti ja nisam dao? - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Činjenica je da ovde ima mnogo loših ljudi, to nam je svima jasno - ustao je Mensur.
Na pet metara od tebe mi stojimo a ti svima pi*aš u usta. Ne mogu ja nikome da pu*im ku*ac, može samo neko meni - ubacio se Car.
To možda može samo u tvojoj glavi. Ti kad meni nešto dobaciš ja često prećutim - nastavio je Ajdarpašić.
Svi komentarišu da tebi svi daju a ti nikiome nbišta ne daš - dodao je voditelj.
Rekao sam da svi imaju potrebu da nude Dejana, a ja ću mu prvi dati ako imam. U ovoj situacijij, trenutno ja imam najmanje ali se ne žalim. Svi imaju potrebu da zovu jedni druge kad se nešto deli, kako ja da zovem nekoga kada ja nemam. Meni ovo ne treba da se stresiram oko ovoga, da želim stres napravio neke druge gluposti. Meni je zaista glupo da tražim ljudima koji mi uvek daju - nastavio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram reći stvarno, da Milica meni nikad lošu reč nije rekla - govorio je Janjuš.
Da Janjuš ima priliku da je počeška po glavi možda bi mu bila dobra, ali pošto je sa mnom onda ne valja - prekinuio je Mensur.
Da li ona njemu namerno pravi problem? - pitao je voditelj.
Mislim da da. Moje mjišljenje je da si mogao da izgubiš mnogo para ili da budeš diskvalifikovan zbog nje. Možda moje mjišljenje nije tačno, ali je tako delovalo - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.