AKTUELNO

Odlučila je da mu pruži šansu!

Emotivan susret Viktorije Mitrović i njene jedinice raznežio je i rasplakao čitavu naciju, a zadrugarka je otkrila kako se ona osećala kada je ugledala ćerku u Rajskom vrtu:

Plakala sam kad je došla i otišla. Njoj je bilo čudno što je videla Drvo i sve, ona nije odmah zaplakala, nego tek kad je shvatila da ja neću izaći. Bilo mi je teško, ali sam onda rekla da znam gde sam i šta sam, imam cilj - priznala je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, počela sam da se družim sa Markom. Mislim, družim... da mi sve olakša boravak ovde, da mi prođe vreme. Sve je to ljudski, Marko je interesantan dečko, uvek sam ga puštala i gledala sa strane. On je raskinuo, ja sam uhvatila neke poglede i ne mogu da kažem. Malo mi je i nelagodno, on je dosta pažljiviji od mene, valjda ću se i ja opustiti vremenom. Svakako da mi prija, neka ide sve svojim tokom. Sve je počelo posle mog rođendana. Ja ispričam sve najgore o sebi, jer mene osoba iskoristi emotivno, zato ne želim da mi bilo ko prilazi. Zapravo nije tako, plašim se toga. Ovo je kombinacija, tako bih rekla - priznala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.