AKTUELNO

Ona i dalje tvrdi da je potpuno ispravna!

Pitanja gledalaca su se nizala, a naredno bilo je na račun Dalile Dragojević:

Kaže svom mužu da ne možeš na silu da šetaš i plešeš sa njim, da li to radiš i sa Carem na silu? - usledilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne radim na silu. Ja sam već rekla da nisam u situaciji da Dejana učinim srećnog, nije mi prijatno da ga vidim u onakvom stanju - rekla je Dalila.
Moraš biti svesna i da ga ti praviš nesrećnim - dobacio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam, ali ne mogu protiv sebe, ako je meni lepo sa Filipom. Ne mogu ja otići do Dejana i reći mu da krene sa mnom da pleše, zato što je on tužan. Na silu se ne družim sa Filipom - odgovorila je Dalila.
Meni se sviđa Dejan, koji je sada ustao i odbrusio. Sve je do sada gutao i ovo mu je sada izduvni ventil. Meni taj ventil iskače stalno i ja se ohladim, a on guta i onda mu se nakupi i prokuva motor. Ovo se više ceni, njemu sam isto rekao, svako bi ga više cenio da on iskreno odgovori na pitanje i da kaže da nije lagan. Nenormalno mi je da neko zarad parčeta imanja, ali nije to nije samo parče imanja, to je vreme i trud... Neispravnije je što ona laže sebe i njega, ali treba sad to raskinuti posle pet godina - komentarisao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću napraviti uvertiru...Većini je jasno, lako je tuđim ku*cem gloginje tresti - počeo je Janjuš.
Janjuše, da li si se ti razveo? - pitala je Dalila.
Jesam. Da je moja žena na Dalilinom mestu, ja bih razmišljao kao i svi drugi, istog trenutka bi je ostavio i presekao. Čovek gleda sa ženom, koja mu je zaljubljena u drugog, nije mu lako. Ovo je meni najteža situacija ikada u Zadruzi - govorio je Janjuš.
Nije mi jasno šta sam ja loše uradila. Ovo ne može da se opiše i ispriča rečima - pravila se Dalila luda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga