AKTUELNO

Popričali kao nikad pre!

Dalila Dragojević uputila se ka Beloj kući kako bi se spremila za predstojeću emisiju. Pre nego što je započela sa spremanjem, Dalila je sela na krevet preko puta kog je Dejan Dragojević spavao, pa je pažljivo i pomno slušala savete Stefana Karića:

Zreo je on za svoje godine - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Moram da se izdignem iz situacije. Nemam šta da izmišljam, samo ću da kažem kako je. Ne mogu više ovako, ne znam, uhvatio me je nogama ispod stola. Rekla sam mu da se zakune, nije hteo počeo je da se smeje. Neću tako, ako bude bilo potrebe da se ikada pomirimo, ako bude tako suđeno, ovako ne. Mučim sebe, mučim njega i sve ljude oko sebe, uostalom kad dođe kraj, bitan sam samoj sebi, ne intresuju me ljudi. U spavaćoj sinoć pogledam, svi spavaju, čak i on, i ja kao ne mogu da spavam. Ne jedem ništa - rekla je Dalila.
Sve je to normalno, neće tvoj tata da dozvoli da mu neko maltretira dete. Kao i svaki drugi roditelj. Najpoštenije i najiskrenije kažeš kako jeste i šta je tu je. Prođe sve i tuga i bol - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Najgore od svega je što se potrefilo sa ovom situacijom. Što ti kažeš, nije morala da bude tu ni jedna druga osoba - rekla je Dalila, pa je otišla da se sprema za emisiju.

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.Ž.