AKTUELNO

U toku su nominacije!

Zadruzi su upravo počele "Nominacije". Ovonedeljni vođa je za svoje potrčke izabrao Mensura Ajdarpašića i Milicu Veselinović.

Moram samo da se nadovežem na Aleksandru Subotić i kažem da sam ja imao svog lajf kouča. Ja prema Milici se dobro ponašam i prenosim svoje znanje i iskustvu na nju - rekao je Mensur.

Stefan Karić je sledeći ustao da nominuje:

Milica se super snašla ovde, ja imam veliko poštovanje zbog Mensura. On je danas rekao da mi grešimo kada devojkama nadmećemo svoje mišljenje. Ne bih se mešao ja u njihov odnos. Što se tiče Mensura, postali smo veliki prijatelji. Šaljem Mensura - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikoga ovde ne napadam bez potrebe. Ne podržavam odnos Milice i Mensura, on nju sputava i zaustavlja. To je kao da divlju životinju zatvorite u kavez. Ona bi bila prava i dobro bi se pokazala da nema njega. Trebala bi ona da se reši tog odnosa jer on može samo da je ukanali. On ovde traži poštenu, a napolju samo silikonuše. Njen kada su stigle stvari njoj su stigle vlažne maramice, to sve govori. Mislim da je njema majka to teško podnela. Ni malo prijatne scene. Jedino što može da se svidi njima kod njega je to što se on zaštitnički ponaša prema njoj. On vuče repove iz detinjstva, i kada dođe u grupu ljudi on mora da se dokaže. Mislim da od kada su ga proglasili kao negativca opet je počeo nešto da kalkuliše. On je ostavio pečat što se tiče Zadruge 3. On je sa Minom imao jako turbulentan i agresivan odnos. On je rekao da bi bio sa Stanijom da on hoće. Ako njoj to ne smeta sada, jednog dana će puknuti. On nju usmerava, a sve radi kontra. Stojim pri tome da je agresivac i da će nju upropastiti. Non stop komentarišu moj odnos sa majkom, a kada bi ja ušao u dublje njegove odnose, nastao bi haos. Ja ću uvek stajati prema tome. On se sa Karićem druži iz koristi. On je tip koji sedi u baru dok prolaze neke ribe i to je to. Mene bi bilo sramota. Njegova najveća životna greška bi bila da on ostavi nju. Nominujem Mensura jer me vređao - rekao je Dejan Dragojević.
Nema potrebe da ja njega vređam, hteo sam da ga isprovociram za majku i to, ali na kraju nisam. Znam da on nema loše mišljenje o meni. Smatram da ne treba nikoga da brine to što ja njoj ovde govorim. - odgovorio je Mensur.
To što se tiče moje majke, njoj je bitno kako se on ponaša sada prema meni. On je meni rekao da se ne opterećujem zbog ovoga ovde što se dešava - rekla je Milica Veselinović.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N. V.

#Dejan Dragojević

#Mensur Ajdarpašić

#Stefan Karić

#Zadruga