AKTUELNO

Neočekivano!

Lepi Mića naredni je komentarisao današnju podelu budžeta:

Mislim da je Viki i Miji trebalo da da velike budžete, kako bi im dao vetar budžeta, to je i sam Ante rekao da je pogrešio, mislim da bi svaki vođa do kraja trebalo da im daje velike budžete - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da treba, one su jednake kao i mi, ne žele ni one da ih gledamo drugačije - pobunio se Čolak.
Hvala, Mićo, ali se mi isto borimo kao i svi vi, mi smo ravnopravni. Ja mislim da je on podelio kako sa kim komunicira, nikome ništa nije rekao. Normalno da je Mensuru i Milici dao male budžete, jer je jedino sa njima imao konflikt - komentarisala je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobila sam najmanji budžet zbog našeg konflikta, ja samo mislim da je Tanji trebalo da da veliki budžet. Vampirica i Tanja su bile uglavnom zajedno u budžetu, zato je trebalo njoj da da veći budžet. Nemam problem ovako ni sa čim, ja sam zadovoljna - govorila je Olga.
Ja sam dobio mali budžet, rekao sam mu u oči, očekivao sam srednji budžet, jer smo se Ante i ja malo družili, čak i u karantinu. Na kraju krajeva, rekao mi je da nije kalkulisao, ja ću to prihvatiti, ali bih ja imao drugu taktiku za podelu budžeta. Bane je dobro uradio, onima koje baš ne mogu da smislim, njima bih odmah dao mali budžet. Nije imao neko obrazloženje. Dajte meni priliku da budem vođa, da vidite kako se to radi - rekao je Marko Osmakčić.
Nije u redu da se priča ko je sa kim šta delio, ko je kome šta davao i šta očekuje, neću čak to ni komentarisati - ubacio se Ante.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga