AKTUELNO

Au!

Nakon monologa Stefana Mihića, Mia Jovanović doživela je hladan tuš, kada joj je saopštio da ipak do pomirenja neće doći, jer ne može da joj pređe preko nekih stvari:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sada ne mogu da ti pređem preko toga, tek ako vidim da ti je stvarno stalo, da ćeš provoditi vreme sa mnom, da ćeš se izviniti onda kad ti imaš potrebu. Ti meni možeš zagorčati boravak ovde. Ti nastavi da maziš Janjuša, dok sam ja plakao, toliko sam bio tužan da sam umalo povratio. Ti si mene ismejavala za sve ono što ja nisam. Mislim da si me razumela... Da se ja cmačem sa tobom... Mislim da je svim ovim ljudima drago. Dovoljno si bila pod uticajem drugih ljudi. Ne želim da te forsiram, ti ideš i udaraš po du*etu muškarce, to meni nije okej. Ja sam sve čuo, devojko, Janjušu si pričala koje poze voliš, koliko ti je trajao poslednji se*s. Imaš mnogo podstanara u glavi. A zaboravio sam i Cara, koga konstantno posmatraš. Od tebe zavisi da li ćemo biti zajedno. Narod sve vidi i sve zna - govorio je Stefan.
Ja sam ti već rekla da si neke stvari pogrešno protumačio. Za to menjanje nemoj da očekuješ sve odmah. Ja ću pokušati neke stvari da promenim, ja sam navikla na skroz drugačiji odnos, volim vezu na distancu, želim da imam i svoje vreme - rekla je Mia kratko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga