AKTUELNO

Iskreno o svemu!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. U nastavku razgovora sa Filipom Carem, novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, postavio mu je naredno pitanje:

Znaš i sam da Sandra nije laka devojka, i da nije za zezanciju i kombinaciju. Kada već znaš kakav je ona tip devojke, da li misliš da znaš - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije u redu. Ja sam joj rekao neke stvari juče. Sandra u svemu tome ispada najpoštovanija, sigurno joj je bolja pozicija nego što je meni nego nekoj drugoj osobi. Ja sam krivac - rekao je Filip, na šta je Darko postavio naredno pitanje:
Želiš da kažeš da hoćeš da Sandra nađe razuemvanja za tebe i da bude strpljiva da ti postaneš čist i čistog srca uđeš sa njom u veezu?
Nekako zbog nje sam upropastio onaj odnos. Stavio sam je pod pritisak. Ona kad mi kaže da je uz mene, opet je ona to raduila zbog mene. Mora ona znati da i ja snosim veliki deo krivice. Ona je sama po sebi sebe stavila u neku lošu situaciju, da neko kaže ne treba ti takva situacija ovde. Ona definitvno nosi manji teret nego ja, ona ne zna Maju i nije joj niko i ništa - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam najbolje iz nekih zdravstvenih porblema, pa me udara na emociju. Slažem se sa njim, ne bih ništa oduzimala a ni dodala - rekla je ona.
Šta tebi to teško pada u celoj to priči, a šta je to što te čini nasmejanom? - pitao je Darko Sandru, na šta je ona odgovorila:
To što je pažljiv prema meni, i da bi svaka žena volela da se nađe u takvoj situaciji. Opet mi i nije toliko lepo jer sam se našla u takvoj situaciji, devojku neću komentarisati niti stavljati u usta. Tako se to jednostavno desilo, nisam ni planirala da ću ovde uploviti uvezu. Ja sam žena od trenutka - dodala je Ćaprićeva.
Da li imaš imalo razumevanja za Filipovu situcaiju i da li ćeš mu ostaviti bar malo prostora da se sabere? - glasilo je naredno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad sam htela da se nadovežem na to. Juče mi je zamerio da ga ne razumem. On je čas nervozan, čas je miran. Ima neke ishitrene poteze. Pošto ja vidim šta se dešava sa njim, spustim loptu. Pustila sam ga da se iskulira, zato mu ne sugerišem niti sam mu šta rekla. Volela bih da spusti loptu i ohladi glavu. Meni se to iskreno ne dopada. Ja ga cenim ovde i podržavam, kažem mu to prijateljski. Svi mi imamo svoje bube, ali neke stvari ne možeš. U više situacija sam prećutala da ne bi došlo do konflikta, došlo bi do haosa jer umem i ja da pokažem zube - zaključila je Čaprićeva.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Ž.

#Filip Car

#Sandra Čaprić