AKTUELNO

Očitao im lekciju!

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Filipa Cara i Sandre Čaprić, koje je za potrčke postavio ovonedeljni vođa Bane Čolak. Voditelj Milan Milošević da je reč Dejanu Dragojeviću.

Cara nisam poznavao, nisam spoznao dela sa devojkama, rekao sam Dalili da pita Miću. Kad je on nominovao Janjuša, kao svog prijatelja kome je zabo nožu leđa, uzeo devojku. iz tog inata napravio je veliki problem, a sad je sandri rekao da će iz inata da pije u utorak. Njega boli što je u svađi sa Janjušem. Car više žali taj odnos jer je napravio problem u prijateljstvu, mislim da mu je tu žalije. Nije on stigao Maju toliko da zavoli. Sinoć na snimku pokazala se Maja na sekundi, njemu je srce bilo ogromno. Ne sviđa mi se odnos sa Sandrom, on će izaći neokaljan. Maja kao Maja, ljudi znaju da li nešto radi. Osoba koja se najviše kanali je Sandra, jer dozvoljama sebi da se upušta u nešto što nije definisano. Gledamo dva puta plače za njim, leži u krilu i plače, jer joj ne uzvraća nešto što bi htela. Njen put je gotov, što više idu dani, ona idu u kanal. On i Maja će izaći neokaljani. On odlučuje i povlači uže gde mu odgovara, gde će imati koristi. Sama mu prija jer je mirna. Ona neće da se izvuče iz ove situacije. On nije rekao "Majo, izvini", nego da je voli k'o Boga. Smatram da ne treba sebi to da dozoli, prvo jer je žensko, biće pogrešno okarakterisana. Mislim da svako ko podrži tu vezu nju gura u kanal. Bilo bi pravilo da naprave distancu, prođe dva, tri meseca i onda krene veza. Ona nema prostora za žaljenje i žrtvu, svesno je odvojila momka od devojke. Cara ću da sačuvam, Sandru ću da pošaljem iz dva razloga. Prvo jer je polio Đoleta i zaštitio moju ženu. Ona treba da ide u izolaciju i dobro razmisli šta radi sebi i karijeri i celog života koji će upropastiti zbog odnosa Maje i Cara - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća zadrugarka koja je glasala bila je Olja Vampirica.

Ooprilično se slažem sadejanom. Car je harizmatična osoba, simpatičan i drag. Mislim da je osoba koja zna šta neće. Krivo mi je što je napravio ovaj potez prema Maji. Mislim da njemu fali jedan deo Maje u njoj. Kad bi se spojile to bi bila osoba koja bi tebi najviše odgovarala. sandra je napravila nešto emotivno, tkao se osećala, mislim kad gog nešto radi u emociji, nije greška. U izolaciju ću poslati Sandru, nismo uspostavile dublji kontakt - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga