AKTUELNO

Svako izneo svoje mišljenje!

Nakon pauze za reklame, voditeljka Ivana Šopić najavila je sledeći klip - reakcije zadrugara na odnos Sandre Bakše i Nikole Grujića i njihove različite verzije priča o odnosu van "Zadruge 5".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mislim da je slagala, mislim da je Gruja opštio sa njom, ali mi je jadnije što je ona to iznela da bi ušla u rijaliti. Znači spremna si da ocinkariš nekoga. Ako je spavala, spavala je pre pet godina. Znači može da se sazna o tome samo ona iznese. Možda ta devojka ima neke kvalitete, ali je ušla na pogrešan način. Što nije rekla to njegovoj ženi pre pet godina? iskoristila je priču da je spavala sa njim... Zarad svoje karijere, nek se uništi porodica... Ja Gruji svakako ne verujem ništa, ne bih mu verovao ni da kaže da je danas petak - ustao je Miki Đuričić.
Volela bih da kažem, u ovoj situaciji, što se tiče ovih stvari, on i te kako gubi više u ovoj priči, nego ona. Ona je slobodna devojka. Ljudi nisu realni, napadaju devojku, ona je mogla da radi šta hoće. On je spremam da proda svoju porodicu zbog marketinga - ustala je Irma Sejranić.
Zar nije degutantno da cura uđe sa vrata i kaže da je imala s*ks? Ja ne znam kome da verujem. On pokazuje svojim delima da ne treba da mu verujemo, a ona se seća kako mu je izgledala soba, a ne seća se koliko im je trajao s*ks. Ne znam kome da verujem - skočio je Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem Sandri, Gruja je spreman da uradi sve, kao što je danas u radiju rekao da peva pesmu zbog više pregleda. Navodi sve na svoju vodenicu - istakao je Dejan Dragojević.
Meni je ovde sve jasno što se tiče nje, ona je došla da nakon 5 godina iznese tu priču... Sigurno je došla da ispromoviše pesmu, ja joj ne verujem da se to desilo. Ona je iskoristila situaciju samo da uđe u "Zadrugu". Prve tri rečenice su joj bile: "Ja sam Sandra, prezivam se Bakša, imala sam s*ks sa Grujom" - rekao je Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pisao mi je dve nedelje pred ulazak u Zadrugu - rekla je Sandra.
Gruja je oženjen čovek, devojka mu je bila u spotu. Što joj posle pet godina šalje poruku da li je u Novom Sadu? - dodao je Bane Čolak.
Ja sam nju poklopio u privh deset minuta, nema šta da se priča. Ja joj jesam poslao poruku, pitao sam je šta radi, bio sam u Novom Sadu. Kad god odem sa društvom negde, pošaljem poruku poznanicima - govorio je Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

A u poruci si napisao da si došao sam! - prebacila je Sandra.
Devojka me je molila da ne pustim njemu pesmu u radiju, ako je došla zbog marketinga, tražila bi da pustim njenu pesmu! - istakao je Bane.
Meni je bitno da moju ukućani znaju da nisam imao s*ks sa njom u mojoj kući - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.