AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'' koju vodi voditelj Milan Milošević. Sledeći snimak ticao se Emilijinog ogovaranja Mensura Ajdarpašića:

Nakon odgledanog klipa, Mensur je prvi dobio reč:

Šta ja treba sad njoj da kažem, ajde reci mi ti Milane? ne znam šta bih rekao, ja nju nisam uzimao u usta. ona se čak tad najviše družila sa njom. - rekao je Mensur.
Prvih nekoliko dana sam imala takvo mišljenje, sada sam promenila to mišljenje - rekla je Emilija.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put je u bradu komentarisala tebe. Što sad ne kažeš da ti se ne sviđa njegovo ponašanje, nego tražite podršku drugih ljudi - rekla je Matora, pa je prekinula Emilija i rekla:
Kad si me gurno ovde kod vrata tad sam promenila mišljenje. To je bilo baš bahato. Rekla sam ti ikad je bilo glasanje za najeveće razočarenje - rekla je Emilija.
Čast mi je da ustanem i kažem šta mislim. Čim je ogovarala, bila je svesna da se snima, nek ustane i nek kaže šta misli - ubacila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se na slaže sa tim kako se on ophodi prema Milici. Ja sam joj sad rekla da ne treba da govori kako ga sad gotivi, nego da ustane i da kaže šta misli - rekla je Aleksandra Kostadinović.
Ma ajde, ona sada pegla situaciju - dodala je Matora, pa se u temu ubacio i Đole Kralj:
Ja se ne plašim ničega, pa ja sam došao ovde da tračarim - rekao je Kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaži lepo, ide mi na kur*c Mensur i tako dalje - ubacio se Đokić.
Rekla sam mu da mi se ne sviđa njegovo ponašanje. Probudio je u meni neki bes i to je to - zaključila je Emilija.
Ona je objasnila da ga ne voli i da joj se gadi. On je moj dečko a ona je moja drugarica sa kojom se nisam posvađala ni jednom. Na početku smo se družile, sada smo se udaljile i to je to - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao ti je da si škrbava, jer je mislio da ti fale dva zuba u vilici - rekao je Milan, na šta Emilija nije imala ništa da doda.

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N. Ž.

#Emilija Velemir

#Jovana Tomić Matora

#Mensur Ajdarpašić