AKTUELNO

Usledio je haos!

Usledilo je pitanje gledalaca za Mateju Matijevića:

Lave, šta ti treba da se onako ponižavaš na žurci, da letiš kao mala ku*vica, dok ona želi Osmakčića? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdravljam tog tigra - rekao je Mateja kratko.
Ja sam ostao sam za stolom, naslonio sam se, svako je otišao na svoju stranu i u jednom je trenutku došla Anđela, mi smo zajedno đuskali, super smo se zezali i u blizini je bio Mateja, prešao je na drugi ćošak i ona je to primetila, pa nestala, ja to poštujem, cura je u vezi. Pošlo je 15, 20 minuta, mi smo se preselili, ali je ona došla da pita da li je sve okej, on nije bio dobre volje, ja sam tako video. Anđela je opet posle prišla i plesala pored mene - komentarisao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila za*ebancija, kad je poslala Anu da mi kaže kako je plakala, šala. Ne znam da li je nečega bilo, ali ja nikada ne bi nešto pratio ili gledao, nikada ne bih otišao ranije sa žurke. Da sumnjam, ne bih je ostavio sa bilo kim, ja sam ranije sa Grujom otišao, nisam gledao ništa. Svako to doživi na svoj način - govorio je Mateja.
Sigurno ste primetili da se ja sa svima družim i uvek igram sa svima, na distanci, pristojno i normalno, ja uvek igram ispred ogledala, meni je bitno da se ja provedem. Da sam želela, mogla sam da se približim Marku - objasnila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga