AKTUELNO

Au!

U toku je sastanak. Zadrugari su dobili zadatak od Velikog šefa da izglasaju najveće oduševljenje i razočarenje. Ovonedeljni vođa Đole Kralj dao je reč Dalili Dragojević.

Fran me je iznenadio. Specifičan je, bebast. Sandra me je nervirala, kad napravi poglede i dođe rukama. Kako sam je upoznala sasvim mi je okej. Kao razočarenje navešću Filipa Cara. Gledala sam ga drugačijim očima. Njegovo mišljenje je bilo, mišljenje koje želim da čujem. Smatrala sam ga elokventnom i pametnom osobom.Počeo je kao Janjuš od devojke do devojke. SIlom pokušava da napravi priču sa Sandrom Čaprić - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna zadrugarka koja je glasala bila je Stanija Dobrojević.

Volim da budem sažeta i kratka. Vodiću se lično. Ko me je najviše razočarao, stavila bih Dejana, jer mi je uputaio niz kleveta. Nisam dobila ni izvini. Ne znam ko ga je nahuškao. Najćeve iznenađenje jeste Marko. Dečko ima potencijača. Srčan je, iskren. Iskreno iznosi svoje mišljenje, često mu kažem da ćuti jer svakog komentariše - pričala je Stnaija.
Svakog muškarca treba da okrarakterišeš kao mene. Marko je napadao Marijanu. Nikome se ne izvinjavam u rijalitiju. Neko će meni reći za moju porodicu. Jedina osoba kojoj sam se izvnio je bila Banetova mama. Njoj sam se izvinio, njemu ne. Rećiću sve ono što primetim da vi radite - odgovorioje Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni zadrugar koji je glasao bio je Marko Osmakčić.

Počeću sa pozitivnim iznenađenjima, ne mogu reći da me je neko brutalno razočarao. Inenadio me je Bane, Đokić i Isko, uvek su stali uz mene. Stanija me je stvarno iznenadila. Prisutpom na početku, kako me savetuje, podržava. Nadmašila je moja očekivanja. Jako drag mi je postao i Stefan Karić, objektivno sve kaže. Niko me nije razočarao, ali malo mi je pao u očima Stefan. Imali smo super druženje u karantinu. Na krjau krajeva samo šteta. Od starih zadrugara me je razočarao Mensur. Čoveka nisam znao. Najveća mi je šteta što se čovek provocira, ima komplekse, a nema razloga da se tako ponaša. Desio se slučaj sa Filipom - pričao je Marko.
Ne radi se o kompleksima - ubacio se Mensur.
Čovek te počeo hvaliti. Što lepše priča, ti ga podbadaš. To mi je jedina šteta ostalo nisam mogao da stvorim pravu sliku - istakao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga