AKTUELNO

Smatraju da je zadrugarka previše iskrena!

Stefan Karić je bio naredni takmičar koji je na večerašnjim "Nominacijama" birao između Viktorije Mitrović i Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i ja se znamo evo već treću sezonu, svašta smo prošli. Danas je mnogo bolje prijateljstvo nego što je bilo. Javio mi se pre nego što je ušao, rekao da se vidimo za 10 meseci, nije znao da ću ući. Janjuševo učešće uvek krene zezancijom, pa mu se obije o glavu. Jaki, pokušaj da budeš ove sezone ovakav. Svašta si preživeo, gledaj da to ispraviš. Ja ti se nikad neću mešati. Gotivim te, imam lepo mišljenje o tebi. Uvek sam tu za tebe. Viki sam upoznao na snimanju jedne emisije, bila je tiha i povučena, nisam ni slutio da je ovakva. Mislio sam da se neće snaći ovde. Ne podržavam sve što je ovde izjavila, znate moj stav što se tiče prostitucije i svega... Ona ima dva izbora, da joj skoči cena ili da promeni profesiju. Mnogo je vulgarna, nije joj potrebno: "K*rac, s*se, p*čka". Ipak je ona majka. Mia nije htela da ti kaže ništa loše što ti je pomenula dete, nego je mislila da će i ona da poraste i jednog dana će gledati sve ovo. Svaka čast što si vredna, ali koriguj rečnik. Viki i ja imamo dosta zajedničnih prijatelja, poštuju je, čak su mi rekli i da je čuvam. Moraću nju da pošaljem, ne mogu Janjuša - istakao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene su lične nominacije, ja se uvek vodim ličnim odnosom, ali hajde osvrnuću se i na njihovo učešće. Što je Stefan rekao, Janjuševo učešće uvek krene sprdnjom. Videli smo dokle ga je dovela ta sprdnja. Nadam se da će da ostane u ovom duhu do kraja, da neće da izgubi glavu. Siguran sam da će pametnija da postupa. Mi smo u trojci imali jednu žestoku svađu, ostalo smo se super družili. Sad smo okej, nemamo prepreka iz treće sezone, tad smo se posvađali radi žena. Sad se družimo super. Nisam znao u kakvom smo odnosu dok nisam došao ovde. Što se Viki tiče, ona je kao lik super. Niti je kvarna, niti bi nekoga zaj*bala, devojka je brat i džek. Smatram da neke stvari nisu primerene, ali je ona izuzetno iskrena osoba, to je tako. Nisam ja niko da ovde nekome sudim. Nikome ništa ne zameam, ali uvek uporedim žensku osobu sa svojom sestrom. Da moja sestra takve stvari iznosi, ja ne bih bio ponosan brat. Prednost ću dati Janjušu, šaljem Viki - rekao je Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću poći od Viki, ona je brutalno iskrena. To je dobro za njen opstanak. A ovo što je Mateja rekao, koliko je to dobro za nju ovako... Cura je pristojna, ponudi te hranom. Čisti iza svih, što nije bilo za očekivati od nje. Nije mi se svidelo ono što je izjavila za oženjene muškarce, ali to je njena stvar. Muškarac je svakako krivac, ali ima i ona deo krivice ako već zna unapred da je on oženjen. Preći ću na Janjuša, celu četvrtu sezonu smo proveli tu. On se nikad prvi neće zameriti nekome, osim ako ne udariš na njega direktno. Nikad se sa njim posvađao, uvek smo imali korektne odnose, ali smo znali da provedemo vreme zajedno. Zna da mi izmami osmeh na lice. Mnogo više mi se sviđa ovakvo njegovo ponašanje, nego prošle sezone. Imaćemo korektne odnose. Ostaviću njega - rekao je Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.