AKTUELNO

Usledila je žučna rasprava!

Zadrugari i dalje komentarišu i biraju između Viktorije Mitrović i Marka Janjuševića Janjuša:

Mislim da je Viki sasvim okej osoba, sad joj se ukazala prilika da ostavi prošlost iza sebe, takođe mislim da je jako vredna osoba. Želim joj da ovde pokaže svoju bolju stranu. Sa Janjušem nisam mnogo pričala, tako da ću poslati njega - rekla je Magdalena.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki i ja smo se upoznale pre ulaska, rekla mi je da joj sačuvam krevet kad uđem. Ja, naravno, nisam uspela, kupila me je kad je prišla i ponudila mi da spavam sa njom. Viki mi je svaki dan dolazila i pitala da li sam gladna i da li mi treba nešto. Što se Janjuša tiče, on se sprda ove godine, zeza se sa devojkama, neće da ulazi sa devojkama u vezu, mi smo se isto šalili sa ljubomorisanjem. Spavam sa njim u krevetu, nemam ništa loše da kažem ni o njemu. Kod Janjuša mi se ne sviđa što je onako reagovao prema Mići, ja ne volim kad neko vređa starije osobe, ostaviću Viki - odlučila je Mima.
Ne misliš tako, ona bi izbacila sve nas i ostavila samo Janjuša, ja ne želim da me sažaljevate! Nemojte to da radite, zato i neću sad da iznesem svoju priču! - pobesnela je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga