AKTUELNO

Zanimljivo uključenje!

Voditelj Darko Tanasijević na kratko je pročitao par tvitova u emisiji "Narod pita" koji su se odnosili na Milicu Kemez i Boru Santanu, a zatim je najavio novo uključenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se može opisati koliko Milica zrači, pravi termin bi bio nuklearna termoelektrana - pročitao je Darko.
Normalno da će žena da traži lokaciju, neće da živi u nekoj vukoj*bini kad može da bira - nastavio je Darko.
Boro, koji je ovo put po redu da ti se nabacuju osobe srednjeg roda? Izgleda da je do tebe - čitao je voditelj.
Dešava se tako - odgovorio je Bora.

Nakon što je pročitao nekoliko tvitova, Darko je najavio novo uključenje za večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, ovde Zorica iz Borče. Milica je moj favorit, toliko je slatka, medena, toliko lepa! Lutko! Ne mogu da te se nagledam. Imam sina koji se oženio pre dve godine, imam lepu snajku, tako bih te uzela sad pored sebe i mazila bih ti tu lepu kosu. Mackala bih te po toj tvojoj kosici i telu. Ne znam od čega si satkana, što je rekla ona gospođa. To što si takva kakva si, to je zahvaljujući Bogu. Bog ti daje snagu da izdržiš. Ja živim u Borči, ima lepih placeva u Borči i Kotežu, taman da možemo da se viđamo. Čestitam ti na drugom mestu, na modnoj liniji. Darko, ti si divno, čestito stvorenje, obožavam te. Imam sina koga obožavam, dobila sam i snajku koju obožavam. Volela bih da Darko oženi jednu takvu devojku kakvu je moj sin oženio - rekla je Zorica, pa se obratila Bori:
Boro, pozdravljam te. Ne znam šta da ti kažem. Tebi je dosadno to što Milica priča večeras, tebi je dosadno. Nisi je dostojan. Ti nju voliš 10%. Da sam mogla da uletim u Zadrugu, uzmem tiganj, rado bih ti glavu razbila. Takav tvoj vokabular, a znam takve momke poput tebe, koji bi ćapili Milicu lepoticu, da izvinite... Od nje bi napravio klasičnu domaćicu da joj propadne karijera, a te boeme kao što si ti, znam odlično. Nikad se nećeš promeniti kao oženjen muškarac. Jednom boem, uvek boem. I ta tvoja harmonika, pesme, filmovi, karijera... Uvek će nalaziti nove drugove, novo društvo. Milicu će da pretvori u domaćicu, da čuva decu! A pošto znam koliko je ona emotivna, brak će joj biti svetinja. Čekaće Boru da joj donese pare za mleko, hleb i ostalo. Milice, ne možeš da voliš Boru! To ne zaslužuješ! Mirela je tvoja krv, tvoja sestra, a Bora ti je ništa! Možeš s njim sutra napraviti svadbu, ali papir ništa ne znači. A onoj Ermini, Rialdi, onoj Dragani, pa polučala bih kosu! I ta neka Tanja, Dragana koja nema veze s mozgom - nastavila je gledateljka.
Kako biste im počupali kosu kada ste veliki vernik? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, Bora te želi da ima spremljen ručak kad dođe kući! Zato te Bora želi! Nemoj tražiti ljubav u Zadruzi. U Beogradu ćeš naći dečka koji će ceniti tvoje kvalitete. Bora ti je psovao mrtve roditelje, a ti si prešla preko toga. Dušo moja, dođi sebi! To ti je moj savet! Milice, hoćeš li imati svoj butik ili? - pitala je gledateljka.
Ako Bog da, imaću svoj butik. Videćemo, zavisi od situacije, naravno da bih volela, bićete obavešteni - istakla je Milica.
Uđi u "Zadrugu 5" da zaradiš još novca da opremiš svoju kućicu. Želim ti sve najbolje u životu, ostani dobra sa svojom sestru. Bora je samo jedan prolazni čovek u tvom životu. To je sve što imam da kažem za Boru. Darko, tebe obožavam, ti si tako jedna vedra duša, spontana, prijatna, tvoje oči tako sijaju dobrotom. Tvoj osmeh je toliko divan, ne može čovek da te ne voli. Hvala što ste me uključili, Milicu ljubim, obožavam je - zaključila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.