AKTUELNO

Svađa do samog kraja!

Prilogom smo se vratili u "Zadrugu 4" i podsetili se svađe Nece TikTokera i Bore Santane, u kojoj je učesnik bila i Ana Bulatović:

Ja ni dan-danas ne znam da li je on zaista bio zaljubljen u Boru, ali mislim da nije glumio - prokomentarisala je Ana.
Nije glumio, stvarno je bio zaljubljen, šta je problem? Odgovaralo mu je i emotivno i svakako - rekao je Mića.

Usledilo je novo uključenje, a gledateljka se odmah osvrnula na Sanju Stanković:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako si mogla da se zaljubiš u tu Matoru. Anđelo bi ostao sa tobom, samo da ona nije tako reagovala. Videlo se da si želela da nađeš osobu pored koje ćeš osetiti sigurnost, nisi mogla pored Cara. Osetila si pritisak čim si ušla, mnogo si slatka i razumem te u potpunosti. Obavezno upiši fakultet i uči! - savetovala je gledateljka Sanju.
U pravu ste, gospođo! - složila se Sanja.
O Ani imam sve lepo da kažem, nisi se mešala, ogovarala, rekla si sve što si mislila, ispričala si svoju životnu priču, pogrešila si, priznala i to je to. Želim ti sreće u životu. Mićo, ako ste nekoga posavetovali, nemojte posle da ga pljujete, ja Vam najiskrenije govorim, svi su vas ogovarali, počevši od Kristijana, Zorice Marković... Vi ste najviše Maju branili, a ona Vas je najviše blatila - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam, ali to govori o njima. Oni su bili je*ani, oni su bili ponižavani, to govori o njihovim karakterima. Ta Maja mi je rekla da dobro zna šta radim, kada sam joj prvi put skrenuo pažnju. Zato se ja prema njima i ponašam ovako. Ani Bulatović nisam ništa ružno govorio, jer je ona korektno, dajem glavu da me nikada nije ogovarala. Ja sam i Sanju tamo branio, Sanja će kad-tad da bude svesna onoga što sam joj govorio - objasnio je Mića.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga