AKTUELNO

Osetljiva na određene teme!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnje gošće su Rialda Karahasanović i pobednica četvrte sezone Zadruge Nadica Zeljković. Usledio je Prilog: Nesuglasice i razmirice Kenana i Rialde.

Koliko se često podsećate trenutaka iz Zadruge? - pitao je Darko.
Nismo često gledali klipove, moram priznati. Što se tiče ovog klipa ovde nije bio iskren. On i ja smo bili u sličnoj situaciji, on je nešto ostavio iza sebe, ja sam završila sa nečim, sve je bilo sveže. On je bio poljuljan zbog Ermininog ulaska i informacija kojke je unela, pa je meni zamerao kako se oblizujem Čorbi, pa smo imali i prepirku za stolom. Ovde mi je i Matoru zamerao, često kažem "ti si mi natovario Matoru na grbaču". Da mi je bar u jednom momentu rekao ajde super je sve ovo kao sprdnja ali nemoj više. Sve je zamerao pa i ovo za Vladimira kad sam dodala Milici čizme. Iks puta su se tu našli i drugi muškarci pa pomogli ali ovo se zapamtilo jer kao mi imamo neku istoriju. Imali smo mi i ozbiljnu raspravu, premišljala sam se da li da uopšte ostanemo zajedno, prešlo mi je sve preko glave. Pa i to sa Teodorom kao on se tako dopisuje, ma ajde, ali na kraju se sve to ispeglalo. Meni to sve nije realno jer ja te stvari tako ne doživljavam - odgovorila je Rialda.
Kada smo već spomenuli Teodoru, ti si imala te prepiske crno na belo? Svi smo videli - dodao je voditelj.
Tačno se sećam ove žurke, ustaješ i kažeš da sam ja popila. Nisam ni taj tip da se prepijam na televiziji a nemam ni petnaest godina. I to je bilo baš kada je Ermina ušla i ubacila mu bubice, to ga je poremetilo jer je on tu bivšu devojku voleo. Sve razumem ali nemoj mene da tovariš. A pritom smo iali otvoren odnos nema potrebe da me kriviš za mnogo toga. Posle mi je sve to priznao, ali to sve može lepo da se kaže. To je ono što sam malo pre rekla da je bitan način kako se kaže nešto - navela je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju mi je pao mrak na oči, pa te prepiske, pa on meni ne sećam se, pa ostalo što se zataškavalo. Navodno ne može ništa da ga remeti, a kad čuje nešto o meni onda ga remeti, kad sam ja u pitanju. U hotelu smo sve rešili, tad je išlo sve jedno za drugim, problem po problem i od tad je ispeglano - rekla je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadice, mislite li da je sve ovo zdrav odnos jer se sve rešilo nakon izlaska? - obratio se Darko pobednici.
Mislim da jeste sada zdrav odnos. Jesam bila i sada sam sumnjičava, on se ušuškao pored nje. Kada gledate realno, kad se spomenu te poruke, ona to dramatično gleda, sad će ispasti da ga branim, ali ja tu ne vidim ništa loše. A nekada ni nju ne razumem, preko toga svega je prošla a to smeta. Sada se to drugačije gleda - ubacila se Nadica.
A ne, ja to isto gledam, jedino što sam sada odlučila da to ostavcim iza sebe. Apsolutno isto gledam, doveo me je u neprijatnu situaciju. Jesam ja prešla preko svega - nastavila je pevačica.
E zato smo mi i sumnjali jer si ti takva a prešla preko svega - dodala je Nadica.
E zato sam ja i besna bila, jer sam baš kao takva prešla preko svega a ispada da sam to uradila zarad fanova, pobede, bombona za mesečnicu, ma daj nemojte me za*ebavati - besno je rekla pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ga bockaš nekada za Teodoru, kad je vidite negde ili ovako? Da ga provociraš malo? - nasmejao je Darko.
Ne viđamo je pa je to retko, ali desi se možda malo ponekad, odmah se naroguši. Meni sve smeta i ja sam to odmah rekla, ako smo u nekoj ozbiljnoj vezi ja moram sve da kažem, ja sam u tom fazonu. Kad sam htela da rešimo to tamo on je rekao nećemo pred kamerama, ali ja sam tu gde sam, nismo se upoznali u vojsci nego u Zadruzi. Frajer izašao i dopisivao se sa drugom ribom, ko je tu lud - odgovorila je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek si govorila da između ljubavi i karijere biraš karijeru? - pitao je Darko.
Ja sam ušla zbog karijere, da je neko bio u mojim cipelama, možda bi me razumeo. Ja sam dosta trpela, zbog ovakvih onakvih muškaraca, nezadovoljnih, nesigurnih ovakvih onakvih, dosta je više. Ja ne želim da tražim mužu za uloške sutra, nisam ja taj tip. Ali eto, srce ne može da bira. Ja ga volim i to je sad tako ispalo - nastavila je Rialda.
Svi su svedoci da si sebe stavljala u prvi plan, pa roditelji pa onda pet mesta pa Kenan. Nije mi jasan deo gde si morala da trpiš njega, nije ne znam šta je uradio? Delovala si unutra kao folirant - ubacila se Nadica.
Izašao je napolje, dopisivao se sa drugom devojkom za mene je to užas! Ja kao i svaka osoba na ovom svetu imam uspone padove, ja sam zarad ljubavi htela sam da peglam to sve, ušla sam da rešim stvari. bila sam dužna, raspadala sam se, pa sam zato ušla zarad nekog cilja. Kasnije sam ga zavolela i sve je išlo drugim tokom, ja sam i to što sam peglala radila zarad ljubavi i našeg odnosa. Smetalo mi je mnogo toga ali sam želela da radim na tome - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nekada ni samu sebe ne mogu da trpim ne nekoga drugog toliko meseci, ma dajte - vikala je Rialda.
Ja sam samo rekla da si mi delovala kao folirant, on nikada nije bio uz tebe, on je takav tip, a ti si totalno drugačija i ti si kao trpela, ja ti samo kažem kako je to izgledalo unutra. Sada ste super, znači da si uspela da izbalansiraš - rekla je Nadica.
Mi smo još unutra mnoge stvari menjali, samo je pitanje do koje mere. Moja emocija je bila toliko jaka pa sam prihvatila takav kakav je. Bilo je tu more stvari koje su bile lepe, a na kraju ono štop je bilo loše se ispegalalo. Sa mnom nije lako, ja prvo polazim od sebe - govorila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga