AKTUELNO

Svađe i teške reći!

Upravo je počela emisija "Narod pita", omiljen termin za sve ljubitelje rijaliti formata Zadruga. Večerašnji gosti su Zorica Erić i Mišel Gvozdenović, a Dragan Marinković Maca je vaš domaćin koji će voditi program i ovu ludu avanturu. Podsetimo, Mišel i Zorica su ljuti pevački rivali, koji su iza sebe ostavili niz neraščišćenih računa, mnogih pitanja bez odgovora i situacija o kojima nisu dali svoje miščkenje a ni demant. O svemu tome će se večeras diskutovati sa gledaocima koji će se uživo uključivati u program i davati svoj sud. Pregledan je prilog o ulasku Zorice u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo kako se pozdravlja koleginica, ovo je poštovanje i vaspitanje! Evo kako sam ja nju pozdravio a šta ona priča za mene? - odmah je počeo pevač.
Ne znam zašto to sad tako, on se sa mnom lepo pozdravio, ne mogu da kažem, ali da mu je bilo drago što me vidi to je nešto drugo. Uostalom ti kao fin a kako se ti ponašaš po svirkama i uvek imaš neke komentare i zamerke to svi znaju! - rekla je Zorica.
To nije tačno, a i da jeste šta tebe briga šta ja radim i gde pevam, gde ti pevaš? Ja pojma nemam gde si ti i šta radiš mene to ne interesuje! - nastavio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Maca je pozdravio prvog gledatelja za večeras.

Dobro veče, pozdravila bih Mišela i neka izdrži. Sve što gospođa govori govori o sebi, tako da samo polako. Pre svega, dobro veče Zorice i vama, ako nekoga blatite morate da imate neke dokaze i pokriće. Niko za vas nije čuo, tačnije ja, za sebe kažem, ja za vas ne znam uopšte a kažete da ste vi podgili Mišela. Zoricu jedno po čemu znamo je po portalima i Instagramu gde je ona pričala o nekom nasilju - rekla je gospođa.
Nisam ja to rekla nego Kristijan Golubović - ubacila se Zorica.
Ne, nije tačno. Lično sam čitala i pisalo je vaše ime, nigde se Kristijan ne pominje, molim vas - prekinula je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve se ovo izvrće, sve se meni kači. Niti sam to rekla, niti sam rekla za druge novine da je on "buzdovan", pustite moj izlazak, odgovorno tvrdim da ga nisam spomenula - govorila je Zorica.
Ma, sad ispada da su za sve krivi novinari i ljudi dobro ne vide i ne čitaju, a ti si čista, dajte molim vas - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja majka je klela Ivanu Šašić, klela je i moju decu, i mene, rekla je u fazonu eto preko mog sina si došla ovde - rekla je Erićeva.
Mojoj majci si rekla na finalu "bakšiš, bakšiš", a moja majka ti je rekla "nije lepo tako da govoriš" - ubacio se Mišel.
Nije tačno, ja ne znam šta je ovo sa kim gostujem, imaš li ti mozga, šta ti pričaš? - vikala je Zorica.
Ako je moja majka klela tvoju decu, evo neka se sve vrati njenoj deci tj. meni - nervozno je rekao Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ko o koma ovde priča i kome je pun Instagram? Ti o meni pišeš a ne ja o tebi! Čak si me i pitala da se vidimo, imam dokaze imam poruke i kaže mi jel moguće da si već zvao novinare, a ona na svom Instagramu pisala sve i svašta! - govorio je pevač.
Nisam spominjala tebe, nego Sašu Gvozdenovića - rekla je pevačica.
Zorica je veći psihopata od Miljane, došla preko tebe da se proslavi. Jel nije tako, ona nema nikakve konkretne dokaze nego samo neke priče? - dodala je gledateljka.
Zato što ne igra Mišel rijaliti nego njegova porodica. Njegova majka i tvoj brat su spominjali termine bagra, k*avetina, na*komanka, spominjalo se da će da mi vode dete na pljeskavicu ako bude gladno. Tvoja majka mi je rekla da sam i falscifikovala papire od lekara. Ja imam traume, na finalu su me gledali sačuvaj bože - ubacila se Zorica.
Ona je tužila mog brata, a sama je pričala za sebe da je koristila nedozvoljene supstance. A doktor koji ti je napisao te nalaze se sasvim slučajno preziva kao ti, sasvim slučajno - rekao je Mišel.
To je jedini specijalista za bolesti zavisnosti u Čačku i sasvim slučajno se preziva kao ja, a to je jedini lekar! - navela je Erićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka sve što ja radim i moja porodica, neka mi se duplo vrati, neka ide na našu dušu, a sve što vi radite neka ide na vašu, a mnogo ste toga loše uradili - rekao je pevač.
Moja deca nemaju normalno kretanje, dobila sam poruku kako je tvoj brat polomio svoju devojku, prebio, polomio karlicu. Nisam htela ni da pričam o tome dok nisam videla da je Kristijan to objavio - rekla je Zorica.
A ti si htela mene da kanališ sa Kristijanom, nemaš preča posla i ti živiš tuđe živote! Za sve ćeš odgovarati! - rekao je Mišel.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga