AKTUELNO

Maja se večeras ne da isprovocirati.

U toku je "Narod pita", večerašnje gošće su Mina Vrbaški i Maja Marinković.

Dušica je pročitala prepisku Maje i fudbalera.

Eto, šta je to što može da poremetiu svet. Najobičnije dopisivanje. Na reklamama ću ti dati da vidiš celu prepisku. Došla sam kod druga tog koji tada bio moja simpatija, pa su došle druge devojke, sa jednom od njih se on i muvao pa mi je bilo neprijatno. Ne znam šta je tu traumatično i strašno, ovo je bre dečurlija, presmešno. Daću ti sve da vidiš, ja ništa ne krijem, daću ti sve bez brisanja - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš li da je Maji bilo svejedno sad kada je videla Janjuša - pitala je Dušica Minu.
Mislim da svako ko se ovde pojavi, svakako je šok. Kad izađeš iz rijalitija, vidiš malo bolje. Osvestiš se, mislim da je i kod nje tako. Verovatno joj je bilo malo neprijatno ali i to je prirodno. Ume da prikrije kako se oseća ali opet prizna na kraju - odgovorila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako posle svega sve emocije tako brzo prestanu. Šta se desilo nakon izlaska iz Zadruge i da li je bilo pokušaja da se pomirite? Svašta se govorilo, o raznim provokacijama? Dešavalo se među vama ozbiljno ludilo? - pitala je Dušica.
Ja sam u tom odnosu bila sto posto iskrena. Previše sam se dala i shvatila sam da ne vredi. Prestalo mi je sve odjednom kada sam videla šta sam sve radila i kako je to izgledalo. Mnoge stvari koje je radio, je radio da bi me provocirao. On ima sujetu i muški ego i to slanje konobarima poruke da me štite i čuvaju. Baš je tad Filip bio tu pa me je odlično pričuvao - nasmejala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve to govorkanje gde sam šta sam imam li zabranu da uđem u Etno selo, što naravno nije istina. Slanje poruka, bavljenje mojim životom i dolazak ovde sve je to provokacija. To sve govori o njima, ja sam došla samo da ispoštujem emisiju a oni nek rade kako hoće - odgovorila je Marinkovićeva.
Mina kako tebe ovo zvuči? Misliš li da je došao da bi siprovocirao Maju - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda ima tu malo nećega da je čačne. Ali mislim da je realno hteo da nas iznenadi i da ulepša gledaocima veče. Ono što ja sada vidim, Maja se dobro drži i vidim da je u redu sve i da se ne da. Deluje mi da je stvarno presekla i da je više ovo ne zanima i mnogo je bolje tako nego da se dešavaju ludila, svađe i ostalo - rekla je Mina.
Ništa ne radim na silu, već onako kako osećam i sada mi je najbolje kratko je rekla Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga