AKTUELNO

Ori se studio od smeha!

Emisija "Narod pita" je na samom kraju. Maja Marinković i Stefan Karić i dalje strpljivo odgovaraju na sva pitanja publike sa svih društvenih mreža i gledalaca koji se uključuju uživo u studio.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Darko, ovde je Šabac. Radica ovde. Ovo je katastrofa, ovaj narod je poludeo. I mi penzioneri smo nekad bili mladi, ne znam što to gledaoci koji se javljaju sa tim imaju problem. Imam pitanje za Stefana. Lepi moj, da li da te zovem Stefane ili Stefanija. Kad neko kaže nešto za tebe i Jovanu odmah sekiru u čelo - našalila se gospođa.
Sinoć je mnogima smetalo što tvoja devojka nema silikone. Vi ste mladi pametni, gledajte sebe i ne slušajte nikoga. Svoj život usmeravajte kako vi znate i umete! Ljubim vas puno puno - rekla je gledateljka.
Hvala vam puno, ljubimo i mi vas! - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da kažem Maji, jel to dvocevka? Kako si Majo? Divno izgledaš! Kaži mi nešto, kako ti od metar i pedeset kako si uspevala da izađeš na kraj sa onolikim čovekom? - smejala se gospođa.
Ja sam vrlo lako izlazila na kraj, ja sam vrlo sposobna žena - smejala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram reći za Kristijana nešto, ono je užasno bilo, one ceremonije na kauču, pa je skidao gaće da gledamo njegove bele bundeve, sačuvaj bože! Najkulturnije dete koje je tamo bilo je to dete koje sedi sada tu, divan dečko! ljubim vas puno, Jovana je bila moj favorit! - nastavila je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga