AKTUELNO

Turbulentno!

Emisija "Narod pita" je i dalje u toku. Usledilo je novo uključenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Čisto da pozdravim mog velikog prijatelja Ša. On je za mene ekstra, drvo bez grane i čovek bez greške ne postoji. Tvoja ljubav je sjajna, svaka čast i samo napred! - rekao je Baja iz Vranja.
Imate li neku kritiku za njih dvoje, ko vam je bio favorit? - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je Ša ekstra, zaljubio se, nikoga ne dira, gleda sebe. Volim te što si grobar, razumeš? Ti si dobar čovek! Ljudi nisu kod kuće sredili stvari a gledaju njega. Ti si za mene dobar čovek, gledaj sebe baš te briga! - rekao je gledalac.
Normalno pozdrav za vas, ljubi brat! Tačno, svi gledaju moje dvorište a ne gledaju svoje! - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo vidite, zdrava kritika. Kada je nešto normalno onda sam okej. Nisam kreten da skačem na svaku priču, volim kulturiška. Uvek sve isto, Ša je prevario ženu on je najgori na svetu. Sve kod sebe u kući kriju a mene napadaju - rekao je Nenad.
Osuđuju te zbog onoga što si uradio, osuđuju te i da si ispao loš prijatelj - rekla je Ivana.
Najiskrenije, na ulici nisam dobio ni jedan loš komentar. Kažu mi da nije okej to što sam uradio, ali vide i moje dobre strane. Nisam najgori iako sam to uradio to što jesam. Imam loše postupke kao i svi ali nisam loš čovek - nastavio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Čini ti se možda da Taru više napadaju nego tebe? - pitala je Ivana.
U da, ja mislim da je to istina. Svi nju osuđuju i to što kažu za njega loše to je zbog nje! On je dobar čovek, hoće i da pomogne i sve, ali uglavnom ga osuđuju zbog nje- ubacio se Fran.
Mislim da nas isto osuđuju, bar ja to tako vidim - dodao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga