AKTUELNO

Da li će uspeti do kraja emisije da se opravda?

U toku je emisija "Narod pita". Voditeljka se osvrnula na par komentara sa Tvitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo za Frana opaska, ako ti propadne muzička karijera, uvek možeš da radiš u muriji? - pročitala je Ivana komentar sa Tvitera
Ja sam spominjao malo odnos mene i mame, i gde je ona radila, smešna priča, pozdrav za toga što je napisao - odgovorio je Fran.
Kakav je osećaj kada ubediš sam sebe da ti je top u vezi? - proćitala je Ivana.
Ne ubeđujem ja sam sebe, meni jeste top - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Marija iz Galenike. Pričaću kao roditelj, ja imam tri sina. Mogu reći da Franovi roditelju mogu samo da se ponose. Za Ša, htela sam takođe da mu se obratim, uvek smo bili uz njega. On je pametan sposoban vredan, ali se sad plašim da će mu trpeti karijera. Svako ko mu udeli neku kritiku on je besan i ljut - rekla je gledateljka.
Šabloni, ovo je smešno što radite realno. Zašto ne promenite malo priču, ovo postaje jako smešno - ubacio se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si javna ličnost, ti moraš da budeš normalan i da budeš dužan narodu - pokušala je da govori gledateljka.
Ja nikada neću raditi ništa da bi se uvlačio ljudima gledaocima narodu. Niko od vas nije bio sa mnom u braku, u kući, čak ni moji roditelji ne znaju sve. Tako da radim kako mislim da treba a ne da se svidim nekome - odgovorio je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je Tara lomila u Zadruzi sve što je stigla kakva će da bude u kući? - rekla je gledateljka.
Ponaša se odlično, sada je sve u redu. Lepo nam je. Štitim svoju privatnost, nemam kamere u kući, ne dam ljudima sve na tacni. Ne najjače da mi uđete u kuću i da budete sve vreme sa nama, mene je ovo blam - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dugo čekala da se uključim, stvarno nema smisla da ovako priča. Ti si sam potpisao da nemaš privatnost. Saradnja sa ljudima mora da ti bude malo iskrenija, ne možeš ovako. Ni u jednoj reči nisi iskren - rekla je gledateljka.
Stvarno ne razumem, ja kažem kako jeste ja sam iskren a to što vi ne čujete ono što se vama sviđa to je drugo - rekao je Nenad.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga